Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

11. Akcija Moj kažun - La mia casita - 12.-27.05.2017.

 

OBAVIJEST – AVVISO


Zbog velikog interesa, besplatna vožnja vlakićem „Kako je bilo prije sto lit“ u sklopu akcije MOJ KAŽUN – LA MIA CASITA održati će se u subotu, 27.05.2017.  po novom rasporedu odnosno u:

8,30, 10,00, 15,30 i 17,00 sati.

Kako je na vlakiću limitiran broj sjedećih mjesta, mole se svi zaiteresirani da rezerviraju mjesto pozivom na tel. 535 953 ili na mail nika.cadro@vodnjan.hr.

Vidimo se svi u Vodnjanu, u Parku kažuna!

GRAD VODNJAN-DIGNANO 

 

Ovogodišnja 11. po redu akcija „Moj kažun – La mia casita“ održati će se u Vodnjanu tijekom mjeseca svibnja, petkom i subotom od 12.-27.05.2017.

Novitet u ovoj godini je program „KAKO JE BILO PRIJE STO LIT” u sklopu kojeg vas „vremenoplovom“ - besplatnim turističkim vlakićem vodimo u otkrivanje obnovljenih staza, kažuna, bogate prirode i sakralne baštine uz pratnju vesele kazališne družine koja će vam pokazati kako je izgledao život vodnjanskog seljaka 100 godina unatrag, kako su nastali kažuni i čemu su služili... Nasmijte se, zabavite i educirajte!

Vožnja besplatnim turističkim vlakićem uz igrokaz petkom rezervirana je za grupe sa prethodnom rezervacijom dok u subotnjem povratku u prošlost mogu uživati svi posjetitelji, bez prethodne rezervacije termina.
Polazna stanica vlakića je „Park kažuna“ (Vodnjan sjever – kružni tok).

Jedan od programa ovogodišnje akcije je i „BICIKLOM U POTRAZI ZA BLAGOM“. Riječ je o maloj biciklističko-avanturističkoj potrazi za skrivenim „blagom“, u koju krećete sa kartom koju je moguće preuzeti na „Info-pointu“ kod „Parka kažuna“, i to svake subote tijekom trajanja akcije, u bilo koje vrijeme između 9-19 h. Pripremite se na 20 km uzbudljivog lova na blago i iznenađenje na cilju!

Sve željne dobre rekreacije na otvorenom i ove godine u subotu 20.05. s početkom u 17h očekuje biciklijada „BUMBARBIKE MARATON“ organizirana od strane Turističke zajednice Grada Vodnjana, u sklopu „Juga na 2 kotača“. Nakon biciklijade slijedi zajednička marenda i druženje!

A kad ste već u điru pasajte da Gurana na „3. Festival zdravog života na Stanciji Guran“, koji će se održati od 19.-21. svibnja!