Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

12. Dani mladog maslinovog ulja – XII Giornate dell`olio d`oliva novello

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na međunarodnu manifestaciju "12. Dani mladog maslinovog ulja – XII Giornate dell`olio d`oliva novello" koja će se i ove godine tradicionalno održati u Vodnjanu od 18. do 20. studenoga 2016. 

Nastavljamo tradiciju održavanja manifestacije koja je danas poznata u široj regiji, ali i izvan europskih granica i koja slavi mlado maslinovo ulje. Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu donose puno više od izložbe maslinovih ulja, oni su mjesto susreta, edukacija, radionica, novih poslovnih prilika i ideja, kreativne gastronomije - mjesto gdje se susreću tradicionalni i suvremeni recepti te vrhunski autohtoni proizvodi sljubljeni s mladim maslinovim uljem.

Grad Vodnjan-Dignano ostvaruje sve bolje rezultate u posjećenosti manifestacije, a time i svi poslovni partneri nalaze interes da svake godine budu ponovno dio ovog projekta. Za vrijeme Dana mladog maslinovog ulja, Vodnjan posjeti više od 20.000 ljubitelja bogate ponude iz programa manifestacije. Manifestacija okupi više od 100 izlagača, proizvođača maslinovog ulja, ali i brojnih drugih delicija i poljoprivrednih proizvoda te tako Vodnjan postaje centar susreta brojnih izlagača, ali i mnogobrojnih hrvatskih i međunarodnih gostiju.

Svečano otvorenje manifestacije održati će se u petak, 18. studenoga 2016. godine, u velikom šatoru, Istarska ulica, Vodnjan, s početkom u 12.00 sati.

Veselimo se Vašem dolasku u Vodnjan!

 

Aktualnosti