Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

2. Nostalgija Fest 14.09.2019. u Vodnjanu

Plakat Nostalgija festa u Vodnjanu

 

 

Zabava na najbolji mogući način: turnir u graničaru, buvljak, izložba oldtimera (automobili i vespi), karićima niz Trgovačku, prezentiranje igri (lastik, ščinke, školica, skakanje u vrećama, utrka sa jajima,..)
Zaigrajte čovjeće ne ljuti se ili stolni tenis, prisjetite se kako se igra briškula i trešeta!

Ove godine održava se drugi po redu „Nostalgija fest“ u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano i Udruge za informiranje građana – Vodnjanski đir. 
Dođite na Narodni trg u Vodnjanu u subotu 14.09. da svojevrsnim vremeplovom, barem na jedan dan, „odlutamo“ u neka prošla vremena, prisjetimo se starih igara i običaja, koje je današnji moderan i užurban životni tempo, malo potisnuo u zaborav. 
Vrijeme je da ponovno zaigramo graničara, lastik, ščinke, školicu, zabavimo se „karićima niz Trgovačku“, skakanjem u vrećama i utrkom sa jajima ! I zato smartphone i ostale gadgete ostavite kod kuće i pridružite nam se na placi u igrama koje će svakoga vratiti u djetinjstvo i probuditi neka davna sjećanja! 
Obogatimo ovaj dan starim-novim uspomenama i vratimo se nakratko u nečije djetinjstvo, mladost, ili tek priču ispričanu od naših starijih, roditelja i nonića. 

Sve aktivnosti odvijati će se na glavnom trgu u Vodnjanu, s početkom u 17 sati. 

 

Aktualnosti