Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

3. Festival sporta u Vodnjanu - 02.07.2016. (sub)

Ovu subotu 02.07.2016. godine održati će se 3. Festival sporta u Vodnjanu, u organizaciji Sportske Zajednice Grada Vodnjana, pod pokroviteljstvom Grada Vodnjana-Dignano.

Festivalom se želi kazati na značaj i potrebu uvođenja tjelesne aktivnosti i zdrave prehrane u svakodnevni život osoba svake životne dobi. Poruka za sve sudionike je: „Uključite se i vi i učinite nešto dobro za svoje zdravlje i tijelo“!

Festival nudi bogat program koji će se odvijati na Narodnom trgu u Vodnjanu te na sportskim terenima Grada Vodnjana-Dignano.

Svečano otvorenje, koje će biti popraćeno puštanjem golubova, predviđeno je za 09:00 sati, nakon čega će uslijediti pokazni trening za one najmlađe, pod vodstvom Dječjeg sportskog društva "Kockice", koje je također zaduženo za organizaciju mini cross utrke “Ulicama grada” (500 m), a koja starta u 09:45 sati. 
Osim utrke za najmlađe na programu je i cross utrka “Ulicama grada” (5 km), a svim sudionicima osigurana je festivalska majica, dok su za one najbolje organizatori pripremili sponzorske nagrade. Prijave za utrku moguće je izvršiti u 09:30 na licu mjesta, dok je sam start predviđen za 10:00 sati.

Na teniskim terenima Grada održati će se tenis turnir za parove (prijave na tel. 0989447167), dok će Ronilački klub „Loligo“ iz Vodnjana prezentirati discovery diving program na novoj plaži u Barbarigi, sve s početkom u 09:30 sati.

U sklopu subotnjeg programa predstaviti će se brojne udruge i klubovi koje su dio Sportskog saveza Grada Vodnjana-Dignano poput MK Calderiva, KBK Trojan i Taekwon do klub Vodnjan, a zaigrati će se šahovski, boćarski, pljočkarski, odbojkaški (prijave na tel. 0992158452), street basket (prijave na tel. 0976008781) i nogometni turnir.

Svoje sportske aktivnosti u sklopu treninga po crossfit metodi demonstrirati će i udruga King Kong box, s početkom u 18:00 sati, a svi zainteresirani moći će se u 18:30 priključiti funkcionalnom treningu pod vodstvom Rok sporta iz Vodnjana.

Kako je za zdrav život osim tjelovježbe nužna i zdrava prehrana odnosno fizičko a samim time i psihičko zdravlje, svi zainteresirani posjetitelji imati će priliku sudjelovati na besplatnoj radionici pod vodstvom Ingrid Kalčić i Kristine Bulešić pod nazivom „Ho’oponopono druženje i zdrav način života“, a koja je predviđena za 19:00 sati u prostorijama Zajednice Talijana Vodnjan na Narodnom trgu.

Priključite se i vi „3. Festivalu sporta“ u Vodnjanu i učinite nešto dobro za svoje zdravlje, tijelo i duh!

 

Aktualnosti