Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

"3,2,1...PJEVAJ!" - Finale 18.11.2016.

U petak 18.11.2016. s početkom u 20:00 sati u Domu mladih u Vodnjanu održati će se finalna večer 2. Festivala mladih pjevačkih talenata „3,2,1…PJEVAJ“!

Nakon održane audicije za osnovne i srednje škole svoje mjesto u finalu izborilo je 19 finalista podijeljenih u 3 kategorije koji će ovaj petak odmjeriti svoje pjevačke snage i pritom osvojiti brojne vrijedne nagrade. U kategoriji od 1. do 4. razreda natjecati će se: Valentina Patrun i Marie Gorjanac Vlahović, u kategoriji od 5. do 8. razreda: Eni Ružić, Marina Mutabdžić, Veronika Pervan, Natali Radovčić, Natali Polić, Dinela Kazalac, Arien Mišta, Ani Švić, Ana Vitasović i Antonija Kondić, te u kategoriji srednje škole: Nicole Živolić, Sarita Avdi, Laura Miljanić, Nadia Ferfoglia, Romina Peti, Leon Benčić Büro i Rafael Santaleza.

Organizatori su pripremili i bogat zabavni program te ponosno najavljuju glazbeno-plesne poslastice u revijalnom dijelu: nastup prošlogodišnjeg pobjednika Gianluce Prelogara uz prezentaciju video spota za pjesmu „Tarantella bumbara“, plesni spektakl supertalentiranog Devina Juraja, nastup Matea Pilata i najljepši glas Hrvatske Ninu Kraljić!