Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

3,2,1...PJEVAJ ! 2. Festival mladih pjevačkih talenata

 

Ove godine po drugi put u Vodnjanu će se održati „3,2,1… PJEVAJ !“ 2. Festival mladih pjevačkih talenata („3,2,1… CANTA !“ 2. Festival di canto per giovani promesse)  u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta - Universita' popolare aperta „Vodnjan-Dignano“.

Nakon prošlogodišnjeg veoma uspješnog prvijenca, u kojem su sudjelovala djeca brojnih osnovnih i srednjih škola sa područja cijele Istarske županije, i ove godine pozivamo sve koji vole pjevati i zabavljati se pod svjetlima pozornice da se prijave i dožive iskustvo za pamćenje, a možda čak i priliku da i sami zaplove glazbenim vodama hrvatske glazbene scene.

Takvu priliku svakako je iskoristio prošlogodišnji sveukupni pobjednik festivala, mlad i iznimno talentiran Gianluca Prelogar iz Savudrije, koji je kao nagradu za pobjedu osvojio snimanje pjesme te ubrzo nakon završetka festivala snimio „Tarantella bumbara“ zajedno sa spotom za pjesmu, autora Vedrana Šilipetra.

I ove godine sve talentirane pjevače očekuju brojne nagrade i zajednički izlet kao prilika da se finalisti festivala međusobno još bolje upoznaju, steknu nova prijateljstva i odlično se zabave!

Prijave za audiciju traju od 15.10. do 31.10.2016. Prijaviti se mogu svi učenici/ce bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi) a bitno je istaknuti da je za svako prijavljeno dijete nužno dobiti pisanu suglasnost za sudjelovanje od strane roditelja. Prijavni obrazac i suglasnost kao i upute i kriterije za sudjelovanje na festivalu nalaze se u prilogu. Ispunjen prijavni obrazac šalje se na e-mail 321pjevaj.canta@gmail.com. Osim dobrog glasa sa sobom na audiciju kandidati moraju ponijeti: ispunjenu i potpisanu suglasnost roditelja, popunjen prijavni obrazac te matricu pjesme na cd-u ili usb-u s kojom će se predstaviti.

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1 dana 04.11.2016. (petak) u 17:00 sati za sve osnovnoškolce te 05.11.2016. (subota) u 10:00 sati za srednjoškolce. Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma.

Na istoj lokaciji održati će se i veliko finale 18.11.2016. godine (petak) u 20:00 sati. Za finalnu večer predviđen je prigodan zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!

Za realizaciju festivala formiran je Koordinacijski odbor, a stručne i administrativne poslove vezane za provedbu samog festivala vršiti će Upravni odjel za društvene djelatnosti i opću upravu Grada Vodnjana-Dignano (kontakt Nika Čadro, tel.: 052/535-961, nika.cadro@vodnjan.hr ).