Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravi odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

54. Bumbarska fešta u Vodnjanu

Ove subote 13. kolovoza svi za Vodnjan na veliku 54. Bumbarsku feštu!

Bogat cjelodnevni program kreće u jutarnjim satima uz tradicionalne sportske turnire u boćanju, košarci i pljočkanju, a u 19 sati na nogometnom igralištu Vodnjan održati će se prijateljska utakmica između NK Vodnjan i NK Žminj.

Na glavnom trgu biti će veselo već tijekom jutra, uz nastup Limene glazbe Grada Vodnjana s početkom u 10 sati, a na prostoru sajmišta možete razgledati 15tu po redu izložbu hrvatskog hladnokrvnjaka, s početkom u 15 sati.

Oni najmlađi, mladi i svi oni koji se tako osjećaju mogu se zabaviti u gradskom parku! Od 19 do 23 sata kreativan tim Žutog kišobrana ukrašavati će vaša lica face paintingom!

Ove godine po prvi put u goste nam dolazi vrhunski zabavljač Marko The Clown koji garantira ogromne količine smijeha za publiku svih dobnih skupina! Od 19:30-20:30 te ponovno od 22:00-23:00 sata zabavljati će vas uz štuliranje, dok vas u 21 sat očekuje njegov spektakularan Flying Pancakes Circus! Tvornica letećih palačinki je pripremila fantastičan show. Vozilo za vesele intervencije u prostoru i vremenu stiže kod vas. Legendarne leteće palačinke uživo! Klaun, žongliranje, vatra, visual poi i najluđe palačinke na svijetu. Vrhunski spoj umjetnosti, zabave, gastronomije na jednom mjestu. Po' ure urnebesnog smijeha i usta puna pancakesa!

I ove godine očekuje vas tradicionalna trka na tovarima koja starta na Narodnom trgu s početkom u 19 sati, nakon čega slijedi uvijek urnebesna parada alegorijskih kola u 20 sati!

Možete prošetati i do vodnjanske Apoteke – prostora za suvremenu umjetnost gdje vas od 21 sat očekuje izložba plakata grafičkog studia Vodnjan.

Nakon cijelog dana treba nešto dobro pojesti i popiti a onda nakon 21 sat zabava do kasno u noć uz bogat zabavni program na nekoliko lokacija!
U prekrasnom ambijentu bašte (rotonde) nastupiti će Primotajo blues band, DJ će napraviti odličan štimung u gradskom parku, na Župnom trgu svirati će Whiskey train, na gradskoj tržnici Anelidi a na glavnom trgu nastupaju predgrupa Tu i tamo band i zvijezde večeri Neno Belan & Fiumens!

Svi posjetitelji na području Grada imaju besplatan parking, a omogućen je i dodatan parking na prostoru sajmišta u Vodnjanu (nakon 20 sati) !

Za sve detalje pratite objave na facebook stranici Grada „Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare“.