Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Akcija „Jedan školski sat za knjižnicu“ povodom preseljenja gradske knjižnice u novouređene prostorije

Danas je u Vodnjanu održana akcija „Jedan školski sat za knjižnicu“ povodom preseljenja gradske knjižnice u novouređene prostorije.

Preko 400 vodnjanskih mališana Dječjeg vrtića – Scuola dell'infanzia „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano, Dječjeg vrtića „Zvončica-Trilli“, Osnovne škole Vodnjan - Scuola elementare Dignano u pratnji odgajateljica i učitelja te djelatnika Gradske knjižnice i čitaonice Pula sudjelovalo je u „dječjem lancu“ na način da su iz ruke u ruku jedan drugome dodavali dječje knjige te iste na taj način premjestili u nove prostorije knjižnice.

Tom akcijom završeno je preseljenje Knjižnice iz starog prostora u prizemlju zgrade gradske uprave na Narodnom trgu do novouređenih prostorija u Trgovačkoj ulici broj 23.

Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano g. Klaudio Vitasović i ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula gđa. Nela Načinović zahvalili su djeci na doprinosu i pozvali su sve građane na svečano otvorenje novouređene Knjižnice koje će se održati povodom svjetskog Dana knjige 23. travnja u 18:00 sati.