Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Akcija "Moj kažun - La mia casita" - 11.-26.05.2018.

 

Ove godine očekuje vas 12-ta po redu akcija „Moj kažun-La mia casita“, koja će se održati od 11. do 26. svibnja.

Naša vesela kazališna družina ove će vam godine ispričati mnoge zanimljive „Štorije iz kamena“! Fra Pierino, Juština, Bepo, legendarni Tone, neki su od likova koji će vam vjerodostojno prikazati život istarskog težaka, čemu su služili i kako su se izrađivali kažuni, te vam osigurati pregršt smijeha i zabave! 

„Štorijama iz kamena“ provesti će vas besplatni turistički vlakić , a očekuju vas svaki petak i subotu, uz OBAVEZNU REZERVACIJU!
Javite nam se putem e-maila nensi.giachin@vodnjan.hr ili tel. 052 535 953 i 052 535 961. 

Vlakić će vas čekati na lokaciji Crkva Sv. Foške (Batvači, Peroj) odakle krećemo u otkrivanje obnovljenih staza, kažuna, bogate prirode i zanimljivih štorija iz kamena.

Osim na novoj lokaciji, ove godine se družimo i u našem „parku kažuna“ u Vodnjanu, gdje će se održavati radionice: osnovni tečaj suhograditeljstva. Postanite i vi „majstor od kažuni“ pod stručnim vodstvom na najljepšem „gradilištu“ u prirodi!

Radionice će se održavati subotom, s početkom u 9 sati, u trajanju od 4 sata, a sastojati će se od teorijskog (1h) i praktičnog (3h) dijela.
Svaki sudionik dobiva majicu, skriptu i diplomu po završetku radionice.
Za sudjelovanje na radionici potrebno se prethodno upisati putem tel. 052 535 953 ili e--maila: nensi.giachin@vodnjan.hr
Kotizacija za sudjelovanje na radionici je 50,00 kn po polazniku (max 15 osoba).

U sklopu akcije očekuje vas još i 4. Festival zdravog života na Stanciji Guran 13.05. (info: 0917881390) , Jug na 2 kotača - „Bumbarbike maraton“ u organizaciji TZ Vodnjan i obilježavanje Dana obitelji pod vodstvom DND-a Vodnjan 19.05., Dan ulja i vina na Narodnom trgu u Vodnjanu 26.05., a ponosno najavljujemo da će ove godine po prvi put u sklopu akcije biti održan koncert!

U petak 25.05. sa početkom u 21 h na lokaciji „Tri kažuna“ (Sv. Foška, Batvači) očekuje vas večer za pamćenje uz nastup MASSIMA!
Magičan ambijent stvoriti će spoj glazbe, posebno osvjetljenih kažuna i suhozida, a sve kao dio najljepše prirodne kulise na otvorenom.
Polazišna točka i mjesto gdje ćete moći parkirati svoje automobile je Sv. Foška, odakle ćete se pješice uputiti u laganu šetnjicu do same lokacije koncerta (cca 10 min hoda).
Putem će vas usmjeravati svjetlost a radi dislociranosti polazišta i lokacije „Tri kažuna“ sugeriramo nešto raniji dolazak.
Ulaz na koncert se ne naplaćuje.