Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Koncert grupe "The Frajle" u sklopu akcije "Moj kažun-La mia casita" 25.05.

Prošle godine u sklopu akcije „Moj kažun-La mia casita“ jedna prekrasna livada sakrivena od pogleda postala je spektakularna pozornica na otvorenom, jedinstvena na ovom području, na kojoj je Massimo svima priuštio maestralan nastup i večer za pamćenje. 
Kraj malog naselja Batvači u neposrednoj blizini crkve Sv. Foške magičan ambijent i najljepšu prirodnu kulisu na otvorenom stvorio je spoj glazbe i posebno osvjetljenih kažuna i suhozida, smještenih na prostranoj livadi.    

Lokacija „3 kažuna“ obnovljena je u sklopu jedne od prošlogodišnjih akcija u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano, „Moj kažun-La mia casita“ a krase je 3 ponajveća kažuna u Istri, poznati istarski „kameni divovi“, pred kojima se prostire velika zelena livada prošarana krošnjama i suhozidima.

Ove godine u subotu 25.05. nastavljamo našu čarobnu priču i ponosno najavljujemo nastup grupe „The Frajle“. Koncert započinje u 21 h a ulaz se ne naplaćuje. 

Za dobru atmosferu prije samog koncerta zadužen je sjajan Acoustic Fever Trio, u sastavu Petra Tripar (vokal), Alen Spada (akustična gitara) i Aleksandar Lukić (akustična gitara, vokal). 

Pozivamo vas da i vi postanete dio ove čarolije kojom ćemo zajedno prizvati ljeto!

Za detalje pratite facebook stranicu https://www.facebook.com/akcijaMojkazun/

Plakat za koncert grupe The frajle u sklopu akcije Moj kažun