Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta - 27.07.-30.07.2016.

Vodnjansko ljeto ide dalje u ritmu muzike uz obilje dobre zabave!

Ovu srijedu 27.07 u Barbarigi s početkom u 21 h posjetitelji će imati prilike uživati u ljetnoj večeri na otvorenom uz folklorni nastup KUD-a Vodnjan.  

Ljubitelji umjetnosti neka rezerviraju ovaj petak 29.07. za posjet izložbi Silva Šarića u vodnjanskoj Palači Portarol. a isti dan Društvo Naša djeca Vodnjan obilježiti će desetu godišnjicu B-Urbana, edukativno-zabavnog međunarodnog događaja, koji je nastao s ciljem njegovanja i promocije Hip Hop kulture kroz brojne besplatne plesne – breakdance radionice i radionice crtanja grafita. Pridružite se dvodnevnom programu u starom gradu Vodnjana na lokaciji Rotonda-Bašta i uz break jam uživajte u bogatom programu uz neizostavni roštilj, druženje na moru i vrhunsku zabavu uz DJ-a!

Svi vlasnici limenih ljubimaca na 2 kotača i ljubitelji motora neka se ovaj petak i subotu 29. i 30.07. zapute na 12. MK Hornets Bumbarland Bikers Meeting, na već tradicionalnoj lokaciji (vodnjanskom sajmu). Uz blizinu mora, odličan prostor za kamp u hladu, zabaviti ćete se uz „Davorina i Bogoviće“ u petak, i legendarni „Psihomodo Pop“ u subotu, a za nastavak odlične atmosfere pobrinuti će se „Obrazovni program“.

U subotu 30.07. posjetite izložbu svjetla „LIGHTS by Marcus Percin“ u galeriji El Magazein s početkom u 21h, uživajte u folklornoj večeri u Peroju uz nastup F.A. Balun s početkom u 21h ili dođite u Galižanu na tradicionalnu „Galižansku noć“ uz legendarnu „Crvenu jabuku“ koja će vas zabavljati do kasno u noć!

Ekomuzej – Istrian de Dignan tradicionalno subotom nudi posjetiteljima svojevrsno putovanje u prošlost uz okuse tradicije i zaboravljene običaje putem prezentacije starih zanata i degustacije izvornih jela i domaćih proizvoda.