Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta do 30.06.2019.

Vodnjansko je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu.

Nakon održanog svečanog otvorenja vodnjanskog ljeta, uz tradicionalne vatre Sv. Ivana i puštanje lampiona dobrih želja „Make a wish“!, program se nastavlja i ovaj tjedan.

U petak, 28.06. s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe arhitekture „Naših prvih 100 godina/I nostri primi 100 anni“ AD- arhitekture i dizajn d.o.o. Projekti-progetti. 

U subotu, 29.06. s početkom u 21 sat na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 5. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″.

U nedjelju 30.06. s početkom u 21 h u vodnjanskoj staroj uljari (Portarol 31) ljubitelji kazališne komedije uživati će u nastupu izvrsnog Valtera Roše u predstavi „Mistero buffo“. 

Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana - Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u subotu, 29.06. s početkom u 19,30 sati. 

U Peroju na plaži Martulina, ove će se subote 29.06. održati tradicionalni „Martulina cup“, s početkom u 14 sati. 

Radujemo se dugom, toplom ljetu pred nama, kao i budućim druženjima, kako na trgu u Vodnjanu, tako i na cijeloj vodnjanštini. Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta pratite naš web i facebook stranicu Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare.

Aktualnosti