Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta do nedjelje 10.07.2016.

Neka vam ove subote 02.07. moto bude „u zdravom tijelu zdrav duh“, posjetite Vodnjan i priključite se 3. Festivalu sporta Grada Vodnjan-Dignano u organizaciji Sportske zajednice Grada Vodnjana. Organizatori su za vas pripremili bogat program i razne mogućnosti da se i sami uključite u sportsko rekreacijske aktivnosti na otvorenom (razni sportski turniri, mini cross utrka 500m by Dječje sportsko društvo Kockice, cross utrka 5km by S.R.U. Infinitus Pula, funkcionalni trening by Rok sport Vodnjan i S Tempo Pula, crossfit trening by King Kong Box Pula), pogledate prezentaciju Motocross kluba “Calderiva” Vodnjan, discovery diving programa ronilačkog kluba “Loligo” Vodnjan te demonstracije Kick boxing kluba “Trojan” i Taekwon do kluba Vodnjan. Osim sportskih sadržaja, u 19h na rasporedu je predavanje by Kristina Bulešič & Ingrid Kalčić naziva „Ho’oponopono druženje i zdrav način života“, uz ponudu zdravih zalogaja, napitaka i slastica po promotivnim cijenama.

U Peroju se družimo i plešemo zajedno u petak 08.07. uz plesnu večer na placi, s početkom u 21h!

Plesna večer u Galižani predviđena za 08.07. s početkom u 21h prebačena je za subotu 09.07. Zaplešimo zajedno pod zvijezdama na velikom trgu!

Iduće subote 09.07. Gajana je u znaku popularnog Gajanafesta, s početkom u 21h, a u Vodnjanskom gradskom parku s početkom u 10h održava se likovna radionica za djecu pod nazivom „Mali stvaraoci – Piccoli creativi“ by udruga Artstudio.

Izložba „aRgentuosa“ by Roberta W. Nagy koja se trebala održati u Galeriji El Magazein s početkom u 21h odgađa se radi tehničkih razloga. O novom datumu održavanja izložbe biti ćete pravovremeno obaviješteni, stoga pratite naše obavijesti.

Aktualnosti