Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 01.08.-06.08.2017.

Ovaj tjedan u sklopu Vodnjanskog ljeta očekuje vas ponešto za svačiji gušt! Tjedan započinjemo novim filmom za djecu u sklopu revije animiranih filmova, nastavljamo sa koncertima na perojskoj plaži, plešemo, degustiramo tradicionalna jela, uživamo u modnoj reviji!

Od 01.-03.08. u Peroju, Galižani i Vodnjanu u sklopu dječjeg ljetnog kina prikazujemo film „The hairy tooth fairy - Neobična zubić vila“. Iako je ovo trebao biti posljednji tjedan ljetnog kina, sredinom 8-og mjeseca prikazati ćemo filmove čija je projekcija bila odgođena poradi loše vremenske prognoze. Tako će se 14.08. u Peroju prikazivati „Mali princ“, a u Galižani će 16.08. biti projekcija filma „Robinson Crusoe“ .

Barbariga music nights nastavlja se i ove srijede 02.08.. s početkom u 21h uz DJ-a Lovru!

#EnjoyPeroj ovaj će tjedan ugostiti Massima Bonana koji će predstaviti svoj solo projekt „Niente di piu“ na perojskoj plaži Martulina, s početkom u 21h.

Ovaj petak 04.08. na Trgu statuta u Vodnjanu možete pogledati modnu reviju  „Eko tisak – eko stampa“, počastiti se u Galižani domaćim delicijama u sklopu „Degustacije tradicionalnih jela Galižane“ ili zaplesati na perojskoj placi s početkom u 21h uz Duo enigma.

Nedjelja 06.08. rezervirana je za 2. Slovensku večer na glavnom trgu u Vodnjanu, u sklopu koje će nastupiti velika zvijezda slovenskog glazbenog neba – Jan Plestenjak, s početkom u 21h, dok u Galižani istu večer nastupaju Anelidi, također s početkom u 21h.