Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 03.-07.08.

U vrućem ljetnom ritmu uz pregršt događanja, glazbenih i zabavnih večeri, Vodnjansko ljeto i ovog tjedna posjetiteljima će osigurati vrhunsku zabavu!

Pozivamo sve željne dobre glazbe i zabave da dođu u Vodnjan ovu srijedu 03.08. u 21 sat na Narodni trg, na 1. Slovensku večer, kako bi uživali u koncertu talentirane mlade slovenske pjevačice Nine Pušlar. Nina je 2015. godine zaradila laskavu titulu najboljeg izvođača Slovenije, a ista je godinu označila 10-tu obljetnicu njene karijere.

U srijedu 03.08. također možete uživati u koncertu „Giovanni acoustic live music“, u Barbarigi s početkom u 21h.

U petak 05.08. u 20h Zajednica Talijana Galižana poziva vas na degustaciju tradicionalnih jela Galižane, a u nedjelju 07.08. na Disco '70 '80 s početkom u 21h.

OVU SUBOTU 06.08. U PEROJU VAS OČEKUJE VELIKI PARTY NA NOVOUREĐENOJ PLAŽI MARTULINA S POČETKOM U 21H, UZ VRUĆE LATINO RITMOVE I DOBRU ATMOSFERU ZA KOJU ĆE SE POBRINUTI CUBISMO! 

Za nedjelju 07.08. Zajednica Talijana Vodnjan priprema kazališnu predstavu u Vodnjanu iza zvonika.

Ekomuzej – Istrian de Dignan tradicionalno subotom nudi posjetiteljima svojevrsno putovanje u prošlost uz okuse tradicije i zaboravljene običaje putem prezentacije starih zanata i degustacije izvornih jela i domaćih proizvoda.

Povodom obilježavanja Dana Grada, u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano u suradnji sa Istra Inspiritom, u Vodnjanu će se iduću srijedu 10.08. održati manifestacija „Vodnjanske štorije 2 – Dignano si racconta 2“ u sklopu koje će se, između ostalog, na glavnom trgu zaigrati tombola po starinski, pod nazivom „Tombola bumbara“ . Najavljujemo da je prodaja listića za tombolu već započela te se isti mogu kupiti po cijeni od 10,00 kn na označenim prodajnim mjestima u Vodnjanu, u Turističkoj zajednici Grada Vodnjana te na štandu za prodaju tombole u prijepodnevnim satima. Listiće će također biti moguće kupiti i na sam dan manifestacije. Javno izvlačenje tombole predviđeno je 10. kolovoza 2016. godine u 22:00 sata na Narodnom trgu.

Prije same tombole, s početkom u 20h, posjetitelje očekuje putovanje vremeplovom Istra Inspirita u 19. stoljeće i doba Antonia Smareglie uz otkrivanje detalja najpoznatije „Istarske svadbe“, talentirani glumci, maštovita scenografija i kostimografija, autentične lokacije koje su nekoć svjedočile priči koju ćemo ove godine ispričati u nastavku Vodnjanskih štorija.