Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 04.-06.07.2019.

Drugi tjedan programa Vodnjanskog ljeta započinjemo sa filmskim projekcijama četvrtkom u sklopu Art-kina Cineast! Kino pod zvijezdama smješteno je u staroj vodnjanskoj uljari na adresi Portarol 31, a projekcije će se prikazivati od 04.07.-22.08. u 21:30 sati. 
Prvog četvrtka 04.07. na rasporedu je biografska drama „Filmske zvijezde žive vječno“ (“Film Stars Don't Die in Liverpool“).
 
Osim sa filmskim, ovog četvrtka krećemo i sa glazbenim programom #enjoyperoj u Peroju! Već dobro poznata kulisa, prekrasna perojska plaža Martulina treću će godinu zaredom, ugostiti vrhunske glazbenike koji će vas zabavljati svakog četvrtka od 04.07.-22.08.
Prvi #enjoyperoj četvrtak mora biti poseban, te će ga s punim pravom otvoriti fenomenalan vokal Nina Kraljić, sa svojim bendom, s kojim će izvesti glazbeni program kojeg naziva „Zaljuljali smo svijet”.

Ovog petka 05.07. vrijeme je da se dobro nasmijemo uz kazališnu komediju Teatra 303 iz Kotora u Crnoj Gori, “Crnogorac u tranziciji” koja vam donosi pregršt humora i satire! 
Ova predstava obuhvaća period, kada smo živjeli bezbrižno i sa malo bili zadovoljni, pa sve do ovoga danas kad je pohlepa za bogatstvom nadjačala i normalni razum. Scenarij i režiju potpisuje Dragan Buzdovan, glume Dragan Buzdovan Katarina Igić i Andrea Marić. 

Ovaj je vikend od 05.-07.07. u Pučkom otvorenom učilištu Vodnjan-Dignano u znaku kreativnosti, u kojem se možete okušati u radionici vitraja. 

Članovi društva Naša djeca Vodnjan i ove će nam godine pokazati zašto se ples naziva umjetnošću. U plesnim koreografijama članova svih uzrasta uživati ćemo ove subote 06.07. u sklopu 15-te po redu Plesne revije Istarske županije, na Narodnom trgu u Vodnjanu s početkom u 20:30 sati, dok će se Gajanci zabavljati uz tradicionalni Gajanafest, s početkom u 21 sat. 

U Galižani ove subote 06.07. dobrog raspoloženja i plesa zasigurno neće nedostajati jer u 18 sati kreće Bosanska noć folklora i pjesme, dok će se u Peroju će se održati otvorenje izložbe Zdravka Drakovića „…Go all the way…“ s početkom u 21 sat u crkvi Sv. Stjepana. 

Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta pratite našu facebook stranicu „Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare“. 

Veselimo se Vašem dolasku! 

Nina Kraljić Plakat filma Filmske zvijezde žive vječno Plakat kazališne predstave Crnogorac u tranziciji Predstava Buki i Kaća