Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 11.-14.07.2019.

U trećem tjednu Vodnjanskog ljeta nastavljamo sa filmskim projekcijama četvrtkom u vodnjanskoj staroj uljari u sklopu Art-kina Cineast! Ovog četvrtka 11.07. u 21:30 h na rasporedu je film „Suspiria“ inspiriran istoimenim nadnaravnim hororom Darija Argenta iz 1977. godine. 
Istog dana vodnjanska udruga Istrian de Dignan - Ecomuseum i OKUD Istra pozivaju na koncert harmonikaškog orkestra "Stanko Mihovilić", na Trgu Statuta, od 21.00 sat. Ulaz slobodan!

Ovog će četvrtka u sklopu #enjoyperoj na Perojskoj plaži Martulina odjeknuti prekrasan sevdah glazbenih genija iz Sarajeva! Divanhana se klasificira kao "neosevdah", tok transformacije tradicionalnog sevdaha, unutar kojeg grupa predstavlja pravi talas utjecaja glazbenih tradicija Bosne, Kosova, Srbije, Makedonije i Turske. 

Ovog petka 12.07. u dječjem vrtiću Petar Pan Vodnjan, od 09:30-11:30 u sklopu programa „Mali stvaraoci-Piccoli creativi“ održati će se radionica vitraja za djecu; u galeriji El Magazein s početkom u 20:40 h predviđeno je otvorenje izložbe umjetnice Marie Consuelo' Vargas de Speiss pod nazivom „Sogno mediterraneo Istriano“, dok će se u staroj vodnjanskoj uljari (Portarol) s početkom u 21:20 h održati predavanje i promatranje neba teleskopom, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan-Dignano, pod vodstvom Korada Korlevića naziva „U otkrivanje neba“. 

Nadolazeći vikend u Peroju, na plaži Martulina, od 12.-14.07. u znaku je sporta uz 1. Malonogometni turnir na pijesku "Minor"! Igra se po principu 3 na 3, uz bogate novčane nagrade i after party! Prijave na: 091 1922 181 i 091/ 2323 319. 

U subotu 13.07. u vodnjanskoj staroj uljari kreativci se mogu okušati u radionici izrade keramičkog nakita, od 10-14 sati, dok će se u perojskoj uvali Portić već u popodnevnim satima održati treća po redu Ribarska večer, u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano i SRD Portić, u kojoj možete uživati uz razne morske delicije po promotivnim cijenama.
Za zabavu u večernjim satima na vodnjanskom glavnom trgu zadužena je glazbena senzacija S.A.R.S. ! Početak koncerta predviđen je za 21 sat uz grupu Radioaktiv. Ulaz se ne naplaćuje. 

Ove nedjelje 14.07. u Galižani na Velikom trgu, s početkom u 21 sati održati će se plesna večer uz grupu „In vino veritas“, dok će u Društvenom domu Peroj u 10 sati započeti šahovski turnir. 
 

Plakat art kina cineast za film Suspiria Plakat koncerta OKUD-a Istra Plakat koncerta grupe S.A.R.S. Plakat malonogometnog turnira na pijesku Minor Plakat plesne večeri u Galižani Plakat predavanje Korada Korlevića Plakat ribarska večer u Peroju Plakat šahovski turnir u Peroju

Aktualnosti