Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 11.07.- 15.07.2017.

 

Ovaj tjedan u sklopu Vodnjanskog ljeta očekuju vas novi naslovi u sklopu dječjeg ljetnog kina, klapski koncert, literarna, ribarska  i plesne večeri te novi koncert u sklopu #enjoyperoj!

U sklopu revije dječjih animiranih filmova ovaj tjedan pogledajte zgode i nezgode poznatog avanturiste Robinsona Crusoa na napuštenom otoku! Film je prikazan u Peroju u ponedjeljak 10.07., a možete ga pogledati u Galižani 11.07. te u Vodnjanu 12.07., s početkom u 21h.

Ljetne večeri u Barbarigi otvara KUD Vodnjan svojim folklornim nastupom ovu srijedu 12.07. s početkom u 21h.

Koncertne večeri u sklopu manifestacije #enjoyperoj idu dalje! Ovog četvrtka 13.07. na plaži Martulina u Peroju za vas nastupa Magazzino Commerciale, grupa koja svoj repertoar bazira na mnogo glazbenih stilova (pop, funky, soul, rock, disco, dance) i hitova od 70-tih godina pa sve do danas. Vrhunska zabava uz puno plesa je zagarantirana!

U nešto drugačijem tonu zabaviti ćete se u Vodnjanu na glavnom trgu ovaj petak 14.07. s početkom u 21h, kada za vas pjevaju ovogodišnji pobjednik Splitskog festivala Marko Škugor i šibenska klapa Sebenico.

Ovu subotu 15.07. u Zajednici Talijana Vodnjan s početkom u 21h održava se tradicionalno druženje „A Palazzo Bradamante“. Zajednica Talijana Galižana, također s početkom u 21h, organizira Disco night, dok se isti dan u Perojskoj uvali Portić održava prva Ribarska večer u kojoj možete uživati uz Duo Neveru i razne morske delicije po promotivnim cijenama. Ugodite vašim osjetilima i uživajte u domaćoj morskoj trpezi: srdelama, pedočima i brancinima, zaplešite i uživajte u ljetnoj toploj večeri uz mirise mora!