Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 22.-24.08.

U ovom tjednu Vodnjanskog ljeta dvije velike ljetne priče dolaze svom kraju!
U četvrtak 22.08., prikazivanjem biografske drame „Loro“, okončati će se još jedno izdanje Art kina „Cineast“, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta – Università popolare aperta “Vodnjan-Dignano”.
Selektor i umjetnički voditelj Matija Debeljuh za kraj Cineasta odlučio se za film Paola Sorrentina o životu Silvija Berlusconija.
Zavođenje, glamur, korupcija, droge i razvratne zabave uz bazen: život Silvija Berlusconija odavno je zahtijevao filmsku adaptaciju na koju se u konačnici odlučio priznati talijanski redatelj Paolo Sorrentino, dobitnik prestižne nagrade Oscar.
Projekcija će se održati u Staroj uljari u Vodnjanu, na adresi Portarol 31, s početkom u 21:30, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

A na perojskoj plaži Martulina u sklopu posljednjeg ovogodišnjeg #enjoyperoj nastupa glazbena atrakcija Pravila igre.
Ovi talentirani dečki imali su prilike otvoriti #enjoyperoj prošle godine, a ove godine ga upravo oni sa stilom zatvaraju!
Dođite i vi na veliki oproštajni koncert ovog četvrtka 22.08. s početkom u 21 h! 

Ovog četvrtka u Vodnjanu očekuje vas još i izložba Hane Miletić u galeriji Apoteka, čije je otvorenje predviđeno u 20:30 h. 

A ovog petka i subote, 23.-24.08., ulicama Vodnjana odvijati će se pravi vatromet šarenih nošnji, zvukova instrumenata, pjesme i plesa.
19. Međunarodni festival folklora LERON i ove će godine na vodnjanskom trgu okupiti brojne folkloraše iz raznih europskih zemalja, sljubiti njihove folklorne običaje, odaslati poruku mira, prijateljstva i bratstva.
Mimohod učesnika predviđen je za petak u 20 h, dok će u 21 h uslijediti svečano otvorenje festivala uz nastup sudionika. 

U subotu 24.08. u vodnjanskoj galeriji El Magazein, s početkom u 19 h, otvoriti će se izložba „Mostra dei pessi“, umjetnika iz Muggie, uz koncert „Concerto di fine estate“ u izvedbi Muja folk. 

Isječak iz filma Loro u sklopu art kina Cineast Najava nastupa grupe Pravila igre u sklopu #enjoyperoj Program međunarodnog festivala folklora Leron

Aktualnosti