Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 17.-20.07.2019.

U četvrtom tjednu Vodnjanskog ljeta krećemo sa zabavnim programom srijedom u Barbarigi. Ove će se srijede 17.07. održati folklorna večer uz nastup KUD-a Vodnjan, s početkom u 21 sat. 

U četvrtak 18.07. na vodnjanskom glavnom trgu, s početkom u 21 sat nastupa splitska klapa Cambi! 
Ljubiteljima nešto drugačijeg glazbenog repertoara #enjoyperoj na Perojskoj plaži Martulina nudi nastup energične slovenske grupe Bomb shell! Grupa će predstaviti neke pjesme s novog albuma ali i zasvirati brojne poznate pop-rock hitove! Start u 21 sat. 
Istu večer u sklopu Art-kina Cineast u staroj vodnjanskoj uljari s početkom u 21:30 h biti će prikazana drama redatelja Hirokazu Kore-ede „Obiteljske veze“. 

U petak 19.07. povodom Perojske fešte, na nogometnom igralištu, s početkom u 19 sati održati će se Malonogometni turnir.  

U subotu 20.07. u Muzeju lokalne zajednice „Kuća tradicija“ na Trgu statuta u Vodnjanu, s početkom u 21 sat, održati će se premijera digitalnog i multimedijalnog projekta „Dignan l'onda“ uz poeziju Loredane Bogliun, pod nazivom „Cun la poe∫eia a Dignan“. 
U Galižani ćete se zabaviti uz Disco night u Zajednici Talijana Galižana, s početkom u 21 sat, dok vas u Peroju očekuje bogat cjelodnevni program tradicionalne Perojske fešte, koji će kulminirati u večernjim satima nastupom Maje Šuput! Zabavni program kreće od 22 sata uz Duo Nevera. 

Vodnjanska udruga za informiranje građana „Vodnjanski đir“, već treću godinu za redom, u suradnji sa Gradom Vodnjan-Dignano, Turističkom Zajednicom Vodnjan i sponzorima, organizira Foto natječaj pod nazivom #VODNJANSKOLJETO.
Natječaj kreće 15.07. i traje do 15.09.2019. godine, a mogu sudjelovati svi autori fotografija snimljenih na ovogodišnjim manifestacijama Vodnjanskog ljeta. Najbolje fotografije očekuju bogate novčane i sponzorske nagrade. 
Fotografije se prijavljuju isključivo u digitalnom obliku veličine max 1024 px po dužoj strani putem  aplikacije postavljene na Neovisnom gradskom portalu – Vodnjanski đir (www.vodnjanski.info).
 

Plakat koncert klape Cambi Nastup grupe Bombshell na #enjoyperoj Film Obiteljske veze na Art kinu Cineast Plakat za koncert Maje Šuput na Perojskoj fešti Program Perojske fešte Foto natječaj vodnjansko ljeto

Aktualnosti