Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Nostalgija Fest - 08.09.2018., Vodnjan

Ove godine održava se prvi po redu „Nostalgija fest“ u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano i Udruge za informiranje građana – Vodnjanski đir.

Dođite na Narodni trg u Vodnjanu u subotu 08.09. da svojevrsnim vremeplovom, barem na jedan dan, „odlutamo“ u neka prošla vremena, prisjetimo se starih igara i običaja, koje je današnji moderan i užurban životni tempo, malo potisnuo u zaborav.
Vrijeme je da ponovno zaigramo graničara, lastik, ščinke, školicu, i zabavimo se uz utrku „karićima niz Trgovačku“ ! I zato smartphone i ostale gadgete ostavite kod kuće i pridružite nam se na placi u igrama koje će svakoga vratiti u djetinjstvo i probuditi neka davna sjećanja! 
Obogatimo ovaj dan starim-novim uspomenama i vratimo se nakratko u nečije djetinjstvo, mladost, ili tek priču ispričanu od naših starijih, roditelja i nonića.

Sve aktivnosti odvijati će se na glavnom trgu u Vodnjanu (Narodni trg) prema sljedećoj satnici:
od 17:00 – turnir u graničaru, buvljak, prezentiranje lokalnih udruga
18:00-20:00 – pokazne igre (lastik, ščinke, školica, karićima niz Trgovačku,..)
20:00-00:00- zabava uz DJ-a i muziku 60-ih-80-ih

Pridružite se plesnjaku na otvorenom uz DJ-a koji će puštati muziku na vinilu! Zvuk muzike na gramofonu i hitovi 60-ih-80-ih godina biti će pravi glazbeni užitak za sve nostalgičare!

U program manifestacije uključene su i vodnjanske udruge koje će prezentirati stare igre, ali i svoje cjelogodišnje programe. Stoga iskoristite priliku da se informirate o svim aktivnostima udruga na području Grada, članstvu, terminima, itd.

 

Aktualnosti