Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Održana finalna večer 2. Festivala mladih pjevačkih talenata 3,2,1...PJEVAJ!

Proteklog petka 18.11. u Domu mladih Vodnjan održana je finalna večer 2. Festivala mladih pjevačkih talenata „3,2,1...PJEVAJ!“, koja je zaista bila večer za pamćenje.

Nakon održanih audicija svoje mjesto u finalu zauzelo je 19 sjajnih mladih talenata, između kojih se zaista bilo teško odlučiti tko je najbolji. Nagrade su bile podijeljene u 4 kategorije: od 1-4 razreda, 5-8 razreda, srednje škole te je proglašen i sveukupni pobjednik festivala.

Tročlani žiri u sastavu Gabrijela Galant Jelenic, Franko Krajcar i Vedran Silipetar te je večeri bio na velikim mukama, a brojna publika u Domu mladih koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta imala je prilke uživati u nevjerojatnim nastupima mladih i veoma talentiranih učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele Istre i šire. Finalisti su ocjenjeni temeljem tri kriterija: vokalna izvedba, intonacija i scenski nastup.

Najuspješniji u svojim izvedbama bili su:

u kategoriji od 1-4 razreda: Valentina Patrun, učenica 4. razreda Osnovne škole Fažana,
u kategoriji od 5-8 razreda: Eni Ružić, učenica 5. razreda Osnovne škole Vladimir Nazor Rovinj,
u kategoriji srednje škole: Romina Peti, učenica 2. razreda Srednje glazbene škole I. Matetić Ronjgov Rijeka, 


dok je za sveukupnog pobjednika jednoglasnom odlukom žirija odabrana učenica VI razreda Osnovne škole Matija Vlačić Labin Veronika Pervan, koja je svojom izvedbom iz mjuzikla Les Miserables – I dreamed a dream ostavila sve prisutne bez teksta i odvela u neko sasvim drugo vrijeme, a svoje oduševljenje njezinom izvedbom nisu mogle sakriti niti posebne gošće ove finalne večeri.

Naime, osim natjecateljskog dijela, organizatori Grad Vodnjan-Dignano i Pučko otvoreno učilište Vodnjan-Dignano, pripremili su i bogat zabavni program te su u revijalnom dijelu nastupili prošlogodišnji pobjednik festivala Gianluca Prelogar iz Savudrije, koji je, u pratnji harmonikaša Alfia Mejaka i autora pjesme Vedrana Šilipetra izveo svoju pjesmu „Tarantella bumbara“ i predstavio njezin tv spot, zatim je nastupio mladi glazbenik Mateo Pilat sa pjesmom „Gelosia“, iznimno talentiran mladi plesač iz Pule Devin Juraj koji svojim pokretom zaista priča nevjerojatne priče, a publika je imala prilike poslušati i najljepši glas Hrvatske Ninu Kraljić, koja je za sve mlade natjecatelje imala tople riječi podrške.

Nakon proglašenja pobjednika finalistima su uručene diplome za sudjelovanje zajedno sa bonom putničke agencije Zeatours za nagradno putovanje „Advent u Grazu i posjet tvornici čokolade Zotter“, te je najboljima u kategoriji gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović uručio nagradne plakete, bluetooth zvučnike i nagradne karte Kino Valli za filmske projekcije u prosincu, dok je sveukupna pobjednica kući odnjela i karaoke set. Predsjednik udruge „Mali veliki mokrofon“ Alan Poropat, uručio je pobjednicima nagradu za direktan plasman u finale festivala „Mali veliki mikrofon“ za osnovnoškolce i „All you need is love“ za učenike srednjih škola.

Prepuni dojmova, sretni jer su stekli nova prijateljstva a neki i sa suzama radosnicama, finalisti su se nakon 2-ipo satnog programa uputili svojim kućama jedva čekajući da se ponovno sretnu na zajedničkom izletu koji ih očekuje već iduće subote 26.11.

Aktualnosti