Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Održana finalna večer 3,2,1...PJEVAJ!

Proteklog petka 17.11. u prepunom Domu mladih u Vodnjanu održana je velika završnica 3. Festivala mladih pjevačkih talenata "3,2,1...PJEVAJ!" prepuna emocija i prekrasnih izvedbi mladih pjevača. 

Dom je bio pretijesan za sve one koji su došli podržati finaliste a večer je protekla uz puno veselja, smijeha, popraćena pošalicama simpatičnog voditelja Matije Ljube i divnim nastupima gostiju revijalnog dijela ove večeri za pamćenje. 

Svoje mjesto u finalu izborilo je ukupno 22 kandidata, među kojima je žiriju zaista bilo teško odabrati one najbolje. 

Tročlani žiri u sastavu: Gabrijela Galant Jelenić, Franko Krajcar i  Elvis Šilipetar (Mor Roll) nastupe je ocjenjivao temeljem 3 kriterija: vokalna izvedba, intonacija i scenski nastup. 

U kategoriji od 1-4 razreda osnovne škole prvo mjesto zauzela je preslatka Nikol Gržinić iz Buzeta sa pjesmom "Prijateljstvo".

U kategoriji od 5-8 razreda titula najbolje pjevačice pripala je Dineli Kazalac iz Karojbe koja je svojom izvedbom pjesme "Listen" od Beyonce zaslužila gromoglasan aplauz.

U kategoriji srednje škole briljirala je Natali Radovčić iz Poreča sa izvedbom hita pjevačice Pink "What about us". 

Kruna večeri bila je proglašenje sveukupnog pobjednika festivala, a ta je čast pripala mladoj Luciji Stipanović iz Kostrene koja je svojim "vokalnim uraganom" i pjesmom Adagio Lare Fabian ostavila sve prisutne bez riječi. 

Svi finalisti dobili su diplome za sudjelovanje, ulaznice za predstave Teatra Naranča iz Pule i nagradni izlet u organizaciji Zeatoursa, a koji ih očekuje već 16.12.2017. Finalisti će tako posjetiti advent u Zagrebu i imanje obitelji Salaj u Čazmi, gdje će imati priliku vidjeti najljepšu Božićnu priču, ove godine obasjanu sa 2,5 milijuna lampica. 

Ovim putem organizator Grad Vodnjan-Dignano i Pučko otvoreno učilište-Universita' popolare aperta Vodnjan-Dignano zahvaljuje se svim sponzorima ovogodišnjeg festivala, koji su omogućili brojne prekrasne nagrade našim finalistima (Zeatours, JUNP Brijuni, Glavani park, Zip line Pazin, Aquarium Pula, Adventure park Jangalooz, Teatar Naranča, Escape castle Svetvinčenat, Dinopark Funtana, Sinam d.o.o.)

A osim brojnih nagrada i nagradnih plaketa koje je pobjednicima uručio žiri i zamjenica gradonačelnika, gđa. Diriana Delcaro Hrelja, svi pobjednici po kategorijama osvojili su i direktan plasman u finale festivala "All you need is love" u organizaciji udruge "Mali veliki mikrofon" iz Buzeta, te nastup na festivalu palačinki 02.12. u Pazinu. 

U revijalnom dijelu programa nastupilo je Društvo naša djeca Vodnjan, Devin Juraj i Plesni centar Studio Pula te makedonski pjevač David Temelkov. 

photo by: Davor Pavlić 

Aktualnosti