Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Održana premijera "Egzorcizma" u vodnjanskom "Torciu"

U Vodnjanu je na najstrašniju noć u godini 31.10.2017. premijerno prikazan film „Egzorcizam“, snimljen pod redateljskom palicom Dalibora Matanića.

Uličice starogradske jezgre Vodnjana i ruševni mlin „Torcio“ stvorili su savršenu kulisu za prikazivanje ovog napetog psihološkog trilera/horora. Pomalo mističnu i mračnu atmosferu dočarale su izrezbarene strašne bundeve, mračne ulice u kojima je bila ugašena javna rasvjeta, a put od Zajednice Talijana do palače Portarol i starog „Torcia“ bio je osvjetljen bakljama i svjetlošću svijeća. Strašni zvukovi dopirali su sa svih strana a prikaze su se sa svijećom u ruci ukazivale na obližnjim prozorima.

Zajedničko druženje započelo je u 19h u prostorijama Zajednice Talijana Vodnjan na Narodnom trgu, nakon čega je glumac u ulozi svećenika predvodio sve uzvanike i posjetitelje do „Torcia“ na premijeru koja je uslijedila u 20h.

Unatoč nešto nižim temperaturama publika je uživala u filmu te velikim pljeskom nagradila cijelu filmsku ekipu zaslužnu za realizaciju prvog hrvatskog horora.

Nakon same premijere druženje se nastavilo na after partyju u susjednoj galeriji „El Magazein“.

photo by: Danilo Dragosavac