Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Program Vodnjanskog ljeta 2017.

Još je jedno Vodnjansko ljeto prepuno zabave, raznih događanja i festivala pred nama!

Za vas smo pripremili bogat program i brojne novitete!

Na vodnjanskoj pozornici 18.06. očekuje vas Plesna predstava Room N°7 u sklopu 13. Plesne revije Istarske županije a Vodnjansko ljeto svečano ćemo otvoriti 23.06. uz Vatre Sv. Ivana i vatreni nastup plesne skupine USB Poreč! Pripremite se za vruću ljetnu atmosferu na glavnom trgu u Vodnjanu!

Ljeto u Peroju ove godine zasigurno će obilježiti 1. Međunarodni festival zmajeva FLYinFEST u kojem možete uživati na novouređenoj plaži „Martulina“ od 23.-25.06. Zmajari iz različitih krajeva svijeta (Italije, Njemačke, Brazila, Kine, Indije i Vijetnama) demonstrirati će svoje zmajarske vještine i umijeća, a posjetitelje očekuju radionice izrade zmajeva, izložbe, „noćna čarolija“ i još puno toga!

I ove će se godine 24.06. u Peroju održati tradicionalni odbojkaški turnir na pijesku “Martulina cup 2017”! Biti će to još jedno ljetno poslijepodne prepuno sporta i dobre zabave na prekrasnoj plaži Martulina. Istog dana na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 3. Bošnjačka noć.

Ove godine ljetno kino za djecu starta 03.07. a u reviji dječjih animiranih filmova pod zvijezdama moći ćete uživati u Vodnjanu, Peroju i Galižani sve do 02.08.2017. 

Ove godine u Peroju možete zaista uživati u ljetnim večerima na plaži Martulina uz program #enjoyperoj u sklopu kojeg su svakog četvrtka od 06.07.-24.08. organizirane koncertne večeri. Očekuje vas odlična muzika i vrhunska zabava!

Prekrasnim klapskim melodijama možete se prepustiti 14.07. kada na Narodnom trgu nastupaju Marko Škugor i klapa Sebenico, dok vas nešto drugačiji repertoar očekuje 21.07. u gradskom parku uz popularnu elektro-akustičnu pop grupu Detour!

Tradicionalna Perojska fešta održati će se 22.07. dok vas još jedna prilika za dobru zabavu očekuje na Galižanskoj noći 29.07.

Ove godine po drugi put ugostiti ćemo izvođače iz Slovenije u sklopu 2. Slovenske večeri i nastup Jana Plestenjaka, a koja će se održati 06.08. na Narodnom trgu.

U sklopu svečanosti proslave Dana Grada dana 09.08. biti će upriličena promocija monografije Grada Vodnjana a 10.08. očekuju vas i Vodnjanske štorije 3 by Istra Inspirit, čiji će vam glumci i ove godine ispričati još jedan zanimljivi isječak iz vodnjanske povijesti, na nadasve humorističan i zabavan način, uz izvlačenje tombole u kojoj vas očekuju bogate nagrade!

Ove godine obilježavamo pola stoljeća održavanja Bumbarske fešte! Za vas smo pripremili bogat cjelodnevni program te vas pozivamo da nam se pridružite na spektakularnom koncertu 12.08. na Narodnom trgu!

Tradicionalna Fešta od puži očekuje vas 15.08., stoga pripremite svoje nepce na ove galižanske specijalitete i budite dio cjelodnevnog programa!

Međunarodni festival folklora LERON ove godine od 18.-19.08. slavi svoju 17. obljetnicu! I ove godine ulicama Vodnjana zavladati će broje folklorne skupine koje će prezentirati svoje tradicionalne nošnje i plesove.

Festival urbane umjetnosti i kulture B-URBAN ove će se godine održati u Vodnjanu na lokaciji „rotonda“ od 25.-26.08. Prepustite se dobrim vibrama uz breakdance, radionice crtanja grafitta, DJ-inga i mnoge druge sadržaje za mlade i sve one koji se tako osjećaju!

10.09. budite i vi dio sportske utrke „Moj kažun-La mia casita“ koja će vas povesti putevima kažuna i suhozida. Očekuje vas jedna zanimljiva ruta u kojoj ćete doista uživati!  

Za vas smo još pripremili i brojne plesne i disko večeri, koncerte, kazališne nastupe, sportske turnire, izložbe, modne revije, literarne večeri i puno više! Neka ljeto započne!