Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Rezultati audicija 2. Festivala mladih pjevačkih talenata "3,2,1...PJEVAJ"

Dana 04. i 05.11.2016. godine u Domu mladih u Vodnjanu održane su audicije za „3,2,1… PJEVAJ ! 2. Festival mladih pjevačkih talenata (3,2,1…CANTA! II Festival di canto per giovani promesse).  U petak su nastupali osnovnoškolci podijeljeni u dvije kategorije, od 1. do 4. te od 5. do 8. razreda, a u subotu učenici srednjih škola.

Od ukupno 28 prijavljenih kandidata, audiciji je pristupilo njih 24 i to 4 iz kategorije od 1. do 4. razreda, 12 iz kategorije od 5. do 8. razreda te 8 srednjoškolaca.

Nakon održanih audicija a sukladno bodovnoj listi i odluci žirija, 19 kandidata prošlo je dalje direktno u finale. Odabrano je 2 kandidata iz kategorije od 1. do 4. razreda, 10 kandidata iz kategorije od 5. do 8. razreda te 7 kandidata srednjih škola.

Stručni žiri ocjenjivao je kandidate ocjenama od 1 do 10 te je svaki kandidat mogao osvojiti maksimalno 30 bodova po članu žirija, odnosno sveukupno 90 bodova (3 člana stručnog žirija). Ocjene su se bazirale na 3 kriterija: intonaciji, vokalnoj izvedbi i scenskom nastupu. Članovi stručnog žirija na dvodnevnim audicijama bili su: Gabrijela Galant Jelenić, Vedran Šilipetar i Franko Krajcar.

Finalisti koji će nastupiti u velikoj završnici u Domu mladih u Vodnjanu dana 18.11.2016.:

kategorija od 1. do 4. razreda:
Valentina Patrun i Marie Gorjanac Vlahović

kategorija od 5. do 8. razreda:
Eni Ružić, Marina Mutabdžić, Veronika Pervan, Natali Radovčić, Natali Polić, Dinela Kazalac, Arien Mišta, Ani Švić, Ana Vitasović i Antonija Kondić

srednjoškolci:
Nicole Živolić, Sarita Avdi, Laura Miljanić, Nadia Ferfoglia, Romina Peti, Leon Benčić Büro i Rafael Santaleza.

Pozivaju se svi finalisti da ovaj petak 11.11.2016. godine u 17:00 sati prisustvuju probi. Proba je zatvorenog tipa te će biti prisutni isključivo finalisti, stručni žiri te organizatori.  Sama generalna proba zamišljena je kao prilika da se finalisti dodatno uvježbaju, nauče se još bolje služiti mikrofonom i kretati se po pozornici te da žiriju prezentiraju pjesmu koju će izvesti u finalu. Stoga, ukoliko se pjesma za finale razlikuje od one koju je kandidat izveo na audiciji potrebno je donijeti matricu nove pjesme.

Generalno bi bilo super kad bi svi finalisti prisustvovali probi ali isto tako razumijemo da su neki kandidati dosta udaljeni od Vodnjana te da nekima niti nije potrebno dodatno uvježbavanje jer su njihove izvedbe bile gotovo bez greške. Bez obzira na to, proba bi i takvima bila prilika da se međusobno bolje upoznaju i da žiri čuje pjesmu s kojom će kandidati nastupiti u finalu kako ne bi bilo iznenađenja :)

U nastavku navodimo imena kandidata za koje je žiri svakako preporučio da je važno da prisustvuju probi:

Marie Gorjanac Vlahović
Antonija Kondić
Natali Polić
Arien Mišta
Ani Švić
Ana Vitasović
Rafael Santaleza

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati probi molim da nas o tome obavijestite, javite s kojom ćete pjesmom nastupati u finalu i dostavite matricu.

Koristimo ovu priliku da čestitamo svim kandidatima koji su se prijavili na audiciju i da zahvalimo roditeljima, rodbini i prijateljima kandidata koji su im pružili podršku, a također pozivamo sve kandidate koji su se prijavili na audiciju da nam se pridruže u velikom finalu 18.11.2016. godine (petak) u 20:00 sati u Domu mladih u Vodnjanu uz prigodan zabavni program te podjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!