Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Rezultati audicije 3. Festivala mladih pjevačkih talenata 3,2,1...PJEVAJ

Protekle subote 04.11.2017. godine u Domu mladih Vodnjan održana je audicija 3. Festivala mladih pjevačkih talenata "3,2,1...PJEVAJ!". Na audiciji su se s početkom u 10 sati predstavili osnovnoškolci te u 13 sati srednjoškolci.

Od ukupno 29 prijavljenih kandidata, audiciji je pristupilo njih 26, dok se na samoj audiciji prijavilo još 5 novih kandidata. 
U kategoriji od 1-4 razreda nastupilo je 8 kandidata, u kategoriji od 5-8 razreda njih 10, a srednjoškolaca 13 (od čega jedan duet). 
Nakon održane audicije, a sukladno bodovnim listama i odluci žirija, 21 kandidat prošao je dalje direktno u finale, dok će 2 kandidata nastupiti na probi te će žiri nakon same probe odlučiti o njihovom daljem prolasku. 


Trenutni finalisti koji će sigurno nastupiti u velikoj završnici 17.11. su sljedeći:

kategorija od 1-4 razreda:

Ema Ostoni, Erik Pastrovicchio Lukić, Liam O'Grady, Vita Perišić i Nikol Gržinić.

kategorija od 5-8 razreda:

Dinela Kazalac, Lara Pliško, Valentina Patrun, Petra Kuhar i Demi Bravar.

kategorija srednje škole:

Lucija Stipanović, Nadia Ferfoglia i Leo Zancovich (duet), Nicole Živolić, Nicole Nastic, Antea Hrelja, Lara Radović, Noemi Rojnić, Natali Polić, Romina Peti, Sarita Avdi i Natali Radovčić.

Stručni žiri u sastavu: Gabrijela Galant Jelenic, Franko Krajcar i Vedran Silipetar (Mor Roll) ocjenjivao je kandidate ocjenema od 1 do 10 te je svaki kandidat mogao osvojiti maksimalno 30 bodova po članu žirija, odnosno sveukupno 90 bodova. Ocjene su se bazirale na 3 kriterija: inotnaciji, vokalnoj izvedbi i scenskom nastupu.

Ovim putem pozivamo sve finaliste da ovaj petak 10.11. s početkom u 17 sati prisustvuju probi u Domu mladih Vodnjan. Proba je zatvorenog tipa te će biti prisutni isključivo finalisti, stručni žiri te organizatori. Sama proba zamišljena je kao prilika da se finalisti dodatno uvježbaju, nauče se još bolje služiti mikrofonom i kretati se po pozornici te da žiriju prezentiraju pjesmu koju će definitivno izvesti u finalu. Stoga, ukoliko se pjesma za finalnu večer razlikuje od one s kojom je kandidat nastupio na audiciji OBAVEZNO treba donijeti matricu nove pjesme. 
Molimo sve kandidate da se potrude naći čim kvalitetniju matricu, kako loša matrica ne bi narušila kvalitetu njihove izvedbe. 
Ovo je ujedno i generalna proba za samu finalnu večer, stoga je važno da SVI FINALISTI prisustvuju! 

Čestitamo svim kandidatima koji su se prijavili na audiciju i hvala roditeljima, rodbini i prijateljima kandidata koji su im pružili podršku.
Pozivamo i sve one kandidate koji su se prijavili na audiciju ali nisu prošli dalje, da nam se svejedno pridruže u finalnoj večeri 17.11.2017. (petak) u 20:00 sati u Domu mladih Vodnjan. 
U finalu će nastupiti mladi telentirani makedonski pjevač David Temelkov, naša prošlogodišnja pobjednica Veronika Pervan, članovi Društva Naša djeca Vodnjan i Plesnog studia Saltatrix Pula, te Devin Juraj i Plesni Centar "Studio" Pula.