Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Slovenska večer s Ninom Pušlar 03.08.2016.

 

Svake godine u Grad Vodnjan dolazi sve veći broj posjetitelja iz Slovenije, te se svakako može zamijetiti njihov sve veći interes da svoje slobodno vrijeme i odmor zajedno sa obitelji provedu upravo na području našeg grada.

Kao znak pažnje i zahvalnosti dragim odanim susjedima, Grad organizira večer u slovenskom duhu i poklanja koncert talentirane mlade slovenske pjevačice Nine Pušlar. Nina je 2015. godine zaradila laskavu titulu najboljeg izvođaća Slovenije, a istu je godinu označila 10 obljetnicu njene karijere.

Osim mnoštvom rasprodanih koncerata pod nazivom  #malodrugacije, ova se slovenska zvijezda može pohvaliti glavnom ulogom u najizvođenijem izvornom slovenskom mjuziklu ″Cvijeće u jeseni″.

Gost njezinog prvog koncerta u Hrvatskoj biti će upravo njezin partner u mjuziklu, operni pjevač Matjaž Robavs, član popularnog tria Erioka.

Pozivamo sve željne dobre glazbe i zabave da dođu u Vodnjan 03.08.2016. u 21 sat na Narodni trg, jer će zasigurno njezin talent, osim njenih surodnjaka, prepoznati i u njemu uživati i brojni drugi gosti.

Aktualnosti