Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Svečano zatvaranje 10. Akcije "Moj kažun - La mia casita" - 28.05.2016. (subota) - Park kažuna, Vodnjan

Program svečanog zatvaranja 10. akcije „Moj kažun – La mia casita“ održati će se u subotu 28.05.2016. godine u „Parku kažuna“ s početkom u 17:00 sati.

Zbog velikog interesa posjetitelja za sudjelovanjem na pokaznim radionicama za gradnju kažuna i suhozida, organizator Grad Vodnjan-Dignano, umjesto predviđenog programa predstavljanja kažuna i suhozidne gradnje Hrvatske i susjednih zemalja, koji se trebao održati u Palači Portarol u Vodnjanu, pripremio je radionicu izgradnje suhozida u sklopu „Parka kažuna“ u Vodnjanu, u kojoj će moći sudjelovati svi zainteresirani posjetitelji.

Radionica koja će se održati posljednji dan akcije označiti će tako svojevrsnu „krunidbu“ Parka kažuna, koji će po završetku 10. akcije biti dovršen, a u pripremi je i izgradnja info pointa na području parka, koji će već tijekom lipnja ove godine biti spreman za prve posjetitelje i početak turističke sezone. 
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nauče više o suhogradnji od majstora zanata, one koji žele provesti ugodno poslijepodne u prirodi te sudjelovati u simboličnom zatvaranju akcije, da nam se pridruže ovu subotu 28.05. s početkom u 17:00 sati u „Parku kažuna“.

Vidimo se u Vodnjanu – Ci vediamo a Dignano!

 

Aktualnosti