Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

U Vodnjanu održano finale festivala 3,2,1...PJEVAJ!

Iza nas je još jedna velika finalna večer 5-og po redu festivala mladih pjevačkih talenata „3,2,1…PJEVAJ!“, koja se održala proteklog petka 13.12. u vodnjanskom Domu mladih. Atmosfera je i ove godine bila prekrasna i zaista se osjećao prosinac „u zraku“. Posebnoj božićnoj atmosferi, osim prikladno uređene pozornice i rasvjete, pridonijela je i vidljiva međusobna podrška među kandidatima, prijateljstvo, i ljubav roditelja i svih bližnjih koji su došli podržati svoje najmilije. Na audiciju se ove godine prijavio najveći broj kandidata u ovih 5 godina festivala, njih gotovo 60, dok se najboljih 19 natjecalo u finalu. 

Večer je otvorila posebna gošća festivala, Klaudija Jugović iz Rijeke, koja je na veoma emotivan način iznijela pjesmu „You raise me up“ i izazvala ovacije svih prisutnih.

Tročlani žiri, u sastavu Tatiana Giorgi, Sonja Milović i Franko Krajcar, nastupe finalista ocjenjivao je temeljem 3 kriterija: vokalna izvedba, intonacija te scenski nastup i dojam.

Nagrada za najboljeg izvođača u kategoriji od 1-4 razreda pripala je simpatičnoj Zoe Šestan iz Pule i njezinoj izvedbi velikog božićnog hita glazbene dive Mariah Carey „All I wan't for Christmas“; u kategoriji od 5-8 razreda titula najboljeg pripala je Carlu Božiću iz Rijeke, koji je izvedbom pjesme Bon Jovija „Bed of roses“, svojim vokalnim sposobnostima i scenskim nastupom, osim žirija, šarmirao i sve djevojke u publici, a jednoj je poklonio i ružu, dok je u kategoriji srednje škole nagrađena Riječanka Tara Vidović, koja je svojom „filmskom“ izvedbom pjesme Loren Allred „Never enough“ iz filma „The greatest showman“, „pomela“ svu konkurenciju.

Najviše uzbuđenja donijelo je iščekivanje proglašenja sveukupnog pobjednika festivala, a ta je čast pripala srednjoškolki Dineli Kazalac iz Karojbe, koja je otpjevavši pjesmu Demi Lovato „Cold stone“ pokazala da, iako još mlada, već sada ima sve što jednu pjevačicu čini velikom – moćan glas, upečatljiv nastup i karizma.

Svim finalistima uručene su diplome za sudjelovanje, te nagradni izlet na advent u Zagreb i posjet zoološkom vrtu, na koji će se, zajedno sa pratnjom, uputiti već ove subote 21.12., dok su pobjednici osvojili i zabavne društvene igre te nagradne plakete. Svi pobjednici dobili su također i gratis mjesečnu članarinu u modernoj školi pjevanja „Art voice“, dok je pobjednik u kategoriji od 5-8 razreda zaslužio direktan plasman u finale festivala „Mali veliki mikrofon“.

Nakon natjecateljskog, u revijalnom dijelu festivala posjetitelje je svojim glasom očarala mlada i talentirana Mia Negovetić! Ova je djevojka sa samo 12 godina osvojila srca hrvatske publike pobijedivši u showu "Zvjezdice". Već sljedeće godine sudjelovala je u američkom showu "Little Big Shots" gdje ju je ugostila slavna Ellen DeGeneres, a od tada niže uspjeh za uspjehom! Mia je nedavno predstavila i svoju prvu autorsku pjesmu "Vrijeme je" na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, na kojem je osvojila Šansonijera za najbolji aranžman! Bilo nam je veliko zadovoljstvo ponovno je ugostiti pod svjetlima 3,2,1…PJEVAJ! pozornice i biti svjedoci prekrasnoj preobrazbi ove djevojčice u mladu djevojku svjetskog glasa, neodoljive karizme, opuštenosti i simpatičnosti.

„Zahvaljujemo svoj djeci koja su ove godine bila dio našeg festivala, ali i njihovim roditeljima i obitelji, koji su im velika potpora. Čestitamo pobjednicima, ali i svima vama koji ste se prijavili a niste prošli u finale, uz poruku da nikad ne odustajete od onoga što volite.“

 

Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ Finale festivala 3,2,1 PJEVAJ

Aktualnosti