Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

U Vodnjanu svečano otvoreno Vodnjansko ljeto uz "Make a wish" puštanje lampiona i vatre Sv. Ivana

Protekle nedjelje 23.06.2019. atmosfera u Vodnjanu bila je zaista magična i u znaku dobrih želja, koje je mnoštvo posjetitelja odaslalo u nebo iznad vodnjanskog glavnog trga!
Po prvi puta u Vodnjanu u sklopu svečanog otvorenja vodnjanskog ljeta, uz tradicionalne vatre Sv. Ivana, održano je i puštanje lampiona dobrih želja „Make a wish“!
Bio je zaista odličan odaziv i reakcija publike, što potvrđuju i unaprijed rasprodani lampioni, te se ovim putem zahvaljujemo svima vama koji ste u tome sudjelovali!
Žao nam je da nije bilo lampiona za svih, ali se nadamo da ste svejedno uspjeli uživati u ovom nesvakidašnjem prizoru i upili pozitivne vibracije koje su se sinoć širile vodnjanskim trgom.
Još jednom zahvaljujemo i našim vrijednim DVD-ovcima pod čijim se budnim okom odvijala cijela večer. 
Na trgu je cijelu večer atmosfera bila vesela. Krenuli smo sa otvorenjem prekrasne izložbe kreativnih ruku članova keramičke grupe Zajednice Talijana Vodnjan, grupa Point bila je zadužena za dobar ritam, žongler s vatrom oduševio je prisutne, naročito djecu, nešto nakon 22 sata uslijedilo je paljenje lampiona, a večer je došla do usijanja uz vatre Sv. Ivana i veliki krijes, kojeg su se oni najhrabriji odvažili i preskočiti! 

Veselimo se dugom, toplom ljetu pred nama, kao i budućim druženjima, kako na trgu u Vodnjanu, tako i na cijeloj vodnjanštini.
Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta pratite web i facebook stranicu Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare. 

Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta Otvorenje vodnjanskog ljeta

Aktualnosti