Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

V. Ex tempore slikarstva za djecu

V. Ex tempore slikarstva za djecuUspješno je završen još jedan Ex tempore slikarstva za djecu, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta – Università popolare aperta „Vodnjan-Dignano“ u sklopu Dječjeg tjedna. Manifestacija se ove godine održala po peti put, na temu „Zvonik mog mjesta“. U izradi crteža je sudjelovalo oko 400 djece predškolskih i školskih ustanova s Vodnjanštine: D.V. „Petar Pan“ Vodnjan, D.V. „Zvončica“, OŠ Vodnjan, OŠ „G. Martinuzzi“ – područna škola Galižana te OŠ Fažana – područni odjel Peroj.

Danas je u Zajednici Talijana Vodnjan održana dodjela nagrada, te je ravnatelj Učilišta, Sandro Manzin, otvorio izložbu, koja će se u Galeriji „Loggia“ ZT-a moći posjetiti do 17.10.2018., u jutarnjim satima od 10 do 12, te u večernjim satima od 18 do 20, osim vikenda. Radovi djece s područja Galižane bit će izloženi u lokalnoj Zajednici Talijana „A. Capolicchio“, dok će se radovi djece iz Peroja moći razgledati u prostorima Društva crnogorskih Perojaca „Peroj 1657“.

Tijekom dodjele nagrada, Morena Smoljan Makragić, predstavnik žirija, je proglasila pobjednike po kategorijama.

Dobitnici nagrada u kategoriji Djeca predškolske dobi:

 1. nagrada – Benard Farizi – D.V. „Petar Pan“ – područni odjel Peroj, skupina Lavići

2. nagrada – Nikol Kreis – D.V. „Petar Pan“ – područni odjel Galižana, skupina Pčelice

3. nagrada – Stefani Atlija – D.V. „Petar Pan“ Vodnjan, skupina Ribice

 

Dobitnici nagrada u kategoriji Djeca školske dobi:

 1. nagrada – Andrej Viktorov – OŠ Vodnjan, razred III. t

2. nagrada – Leana Lajko – OŠ „G. Martinuzzi“ – područna škola Galižana, razred I.

3. nagrada – Issa Vragović – OŠ Fažana – područni odjel Peroj, razred II.

Ravnatelj se na dodjeli zahvalio svim predškolskim i školskim ustanovama koje djeluju na području Grada Vodnjana, ravnateljima, odgajateljicama i učiteljicama, a posebno djeci, koja su „tijekom dječjeg tjedna svojom aktivnošću i veseljem razvedrili ulice, uličice i trgove Vodnjana, Galižane i Peroja“. Dobitnicima je ravnatelj podijelio diplome, te prigodne darove, a svakoj skupini i razredu su također podijeljeni prigodni darovi, na veliko veselje prisutnih. Žiri koji je ove godine odabrao najbolje radove: Rosanna Biasiol Babić, Morena Smoljan Makragić, Giulia Codacci-Terlević.