Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Vodnjansko ljeto - estate dignanese 2015 - tjedni program

 

Bogato Vodnjansko ljeto donosi programe koji će vas osvježiti tijekom ljetnih večeri.

Već u četvrtak, 2. srpnja, u Barbarigi nastupa Orkestar Stanko Mihovilović. Glazbeni program počet će u 21 sat ispred recepcije.

Za vruću atmosferu u Peroju u subotu, 4. srpnja, pobrinut će se članovi benda Vatra nastupom na plaži s početkom u 21 sat. Predgrupa Vatre bit će pulski bend Double Dose. Vjerujemo da će vas privući koncert u prekrasnom ambijentu uz more.

Gajanska fešta održati će se također ove subote. Tradicionalna fešta u Gajani donosi vam puno dobre glazbe i tradicionalna jela.

Za najmlađu publiku, najavljujemo početak Ljetnih kina na trgovima koja će se održavati od 7. srpnja do 21. kolovoza. Kino na placi donosi reviju dječjih filmova na sve trgove Grada Vodnjana-Dignano s početkom u 21 sat.
Tako će se projekcija u Vodnjanu na Narodnom trgu održati u utorak, u Galižani na Velom tgu u srijedu, na Placi u Peroju u četvrtak, a u Barbarigi djeca mogu pogledati crtani film u petak.
Crtani film koji će se prikazivati u prvom tjednu Ljetnog kina bit će Tvrdi orah/The nut job (http://www.imdb.com/title/tt1821658/?ref_=fn_al_tt_1).

Dođite i uživajte u programima Vodnjanskog ljeta!