Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

VODNJANSKO LJETO - ESTATE DIGNANESE: NAJAVA PROGRAMA DO 08. SRPNJA 2018.

Zakoračili smo u tjedan ˝Vodnjanskog ljeta˝ u kojem nam predstoji magičan koncert grupe Pravila igre, koji će nastupiti na novouređenoj perojskoj plaži Martulina u četvrtak, 05. srpnja s početkom u 21:00 sat. Ovim koncertom službeno otvaramo ovogodišnje izdanje #EnjoyPeroj-a koji će nas preplaviti valom pozitivne energije i vrhunske glazbe svakog četvrtka tijekom srpnja i kolovoza.

U petak, 06. srpnja u 21:00 sati, Duo Nevera je zadužen da raspleše cijelu perojsku placu a na perojcima je da dokažu kako su stvarno najbolji plesači vodnjanštine.

Istog dana, s početkom u 21:00 sat, rukometno igralište u Galižani pretvoriti će se u veliku pozornicu na otvorenom, povodom održavanja ˝Bosanske noći folklora i pjesme˝ u organizaciji Nacionalne zajednice Bošnjaka Vodnjan.

Nastavljamo sa plesnim večerima i u nedjelju, 08. srpnja, gdje će na Velikom trgu u Galižani nastupiti ˝Duo melody˝.

Za Vodnjan je početak ovog tjedna predviđen nešto kreativniji program, u kojem će se u petak, 06. srpnja u 21:00, na lokaciji Stare uljare u ulici Portarol, održati Literarna večer s Dragom Orlićem u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta – Università popolare aperta ″Vodnjan-Dignano″.

Subota, 07. srpnja donosi mnoštvo događaja. Jutarnji sati rezervirani su za nezaobilaznu likovnu radionicu za djecu ˝Mali stvaraoci-Piccoli creativi˝ u gradskom parku, koja će najmlađe zaokupiti od 10:00 do 12:00 sati.

S početkom u 19:00 sati u galeriji ˝El Magazein˝ nastupa Gudački kvartet Rucner. Po završetku istog, slijedi otvaranje međunarodne putujuće izložbe FLAG.

A kako bi bodrili naše uspješne nogometaše na Svjetkom prvenstvu RUSSIA 2018, u 20:00 sati skupiti ćemo se svi u Gradskom parku gdje će se prikazivati utakmica na videozidu i gdje ćemo svi zajedno dati podršku našim vatrenima!!

Po završetku nogometne utakmice, selimo svi na Narodni trg, gdje nas čeka koncert legendarnog TOMISLAVA BRALIĆA i KLAPE INTRADE!!

Koncert je naravno besplatan!