Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Vodnjansko ljeto-Estate dignanese: najava programa do 30.06.2018

Naše je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu. Nakon vatre Sv. Ivana koja je zagrijala atmosferu, Društvo Naša Djeca Vodnjan i svi sudionici Plesne revije pretvorili su Narodni trg u prekrasni podiji za male-velike plesače.

Program se nastavlja i ovaj tjedan:

U četvrtak, 28.06. s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe „Cuba en mi corazon“ Hrvoja Puškarića.

Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana - Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u petak, 29.06. s početkom u 19,30 sati.

Udruga ISTARSKO- Ekomuzej iz Vodnjana poziva sve ljubitelje kvalitetne glazbe na koncert OKUD Istre – Harmonikaški orkestar ″Stanko Mihovilić″ u petak, 29.06. s početkom u 20 sati u intimnoj atmosferi Trga Statuta u Vodnjanu.

U subotu, 30.06. s početkom u 21 sat na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 4. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″. Ovogodišnji gosti manifestacije su  KUD Plavi Safir - Brčko (BiH), KUD Brekovica - Bihać (BiH), KUD Bosna IŽ, UŽMK ″Mala Kladuša″ (BiH), DPC ″Peroj 1657″, KUD Ulika – Fažana te HKUD Izvor – Viškovo.

Veselimo se Vašem dolasku!