Contact Us

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu:

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

VODNJANSKO LJETO-ESTATE DIGNANESE program 19.-22.08.2021.

     Vodnjansko ljeto bliži se kraju, ali još je uvijek toplo i još je uvijek zabavno.
    Već večeras (četvrtak, 19. kolovoza), na perojskoj plaži Martulina u sklopu programa EnjoyPeroj imamo prilike gledati i slušati grupu Milizia - Tribute to Sting and Police. Koncert ovog benda počinje u 21.00 sat.
    U Vodnjanu, u subotu 21. kolovoza, s početkom u 21.00 sati, u Staroj uljari – Torcio u Portarolu nastupit će internacionalni majstor klasične gitare Alejandro Córdova koji će pod zvijezdama izvoditi djela Francisca Tárrege, Isaaca Albéniza, F. M. Torrobe, E. H. Lunagomeza i Lea Brouwera. Uz to, na Narodnom trgu u Vodnjanu u subotu počinje, a u nedjelju se nastavlja Art Studio, radionica lončarenja u organizaciji Zajednice Talijana Vodnjan na Narodnom trgu.
    U Peroju u subotu na plaži Martulina u 19.00 sati počinje glazbeni program „Ljeto na Vodnjanštini / Estate nel dignanese“ namijenjen mlađim generacijama. Zato će u nedjelju, 22. kolovoza, na Placi u Peroju publiku kroz program „Druženje uz... Una serata con...“ zabavljati popularna grupa In vino veritas. Njen nastup počinje u 21.00.

Aktualnosti