Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravi odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Javni poziv za sufinanciranje provedbe programa obnove uličnih fasada obiteljskih kuća na području Grada Vodnjan – Dignano

Obavještavamo sve stanovnike s područja Grada Vodnjan - Dignano da je otvoren Javni poziv za sufinanciranje provedbe programa obnove uličnih fasada obiteljskih kuća na području Grada Vodnjan – Dignano.

S ciljem oživljavanja i revitaliziranja starogradske jezgre Grad Vodnjan – Dignano osigurao je 200.000,00 kuna bespovratnih sredstava koja su na raspolaganju građanima za obnovu fasada vlastitih objekata.

Predmet poziva je sufinanciranje provedbe postupka obnove uličnih fasada isključivo za obiteljske kuće koje se nalaze unutar starogradskih jezgri naselja Peroj, Vodnjan i Galižana.

Ovim Javnim pozivom daje se mogućnost prijave  i pravnim osobama koje su vlasnici ili suvlasnici obiteljskih kuća.

Svaki vlasnik odnosno suvlasnik može podnijeti maksimalno 2 prijave.

Povjerenstvo će odlučivati o visini sufinanciranja obnove uličnih fasada u rasponu od 50 do 150 kuna/m2, odnosno o stanju oronulosti fasade. Maksimalni iznosa sufinanciranja za pojedini objekt može iznositi maksimalno 15.000 kuna.

U iznimnim slučajevima, kada je predmet obnove fasada objekta koji posjeduje vrlo bitne povijesne i arhitekturne karakteristike sufinanciranje može prijeći  iznos od 150,00 kn /m2 ali uvijek u maksimalnom okviru do 15.000,00 kuna

Neprihvatljivi za sufinanciranje biti će objekti čija je gradnja u tijeku, objekti za koje postupak legalizacije nije okončan i objekti koji se nalaze izvan granica starogradskih jezgri naselja Peroj, Galižana i Vodnjan.

Javni poziv je otvoren do kraja kalendarske godine ili do iskorištenja sredstava, ovisno koji uvjet prije nastupi.

Potrebni obrasci za prijavu na Javni poziv mogu se preuzeti s internet stranice Grada Vodnjan – Dignano www.vodnjan.hr. ili u pisarnici Grada Vodnjan Dignano i to utorkom od 15 do 17 sati a srijedom i petkom od 9 do 12 sati

Za sve dodatne informacije građani mogu se obratiti na br. Tel. 052 512 457 ili na e-mail emili.janko@vodnjan.hr.