Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari

Odluka o izmjeni i dopuni Javnog poziva za prikupljanje ponuda fizičkih i pravnih osoba za sufinanciranje provedbe Programa obnove uličnih fasada obiteljskih kućana području Grada Vodnjan – Dignano

U prilogu se nalazi Odluka o izmjeni i dopuni Javnog poziva za prikupljanje ponuda fizičkih i pravnih osoba za sufinanciranje provedbe Programa obnove uličnih fasada obiteljskih kućana području Grada Vodnjan – Dignano.

Zbog izvanrednih okolnosti prouzročene pandemijom virusa COVID-19 te nemogućnosti raspisivanja Javnog poziva za prikupljanje ponuda fizičkih i pravnih osoba za sufinanciranje provedbe Programa u 2020. godini, prihvatljivi će biti i radovi na obnovi ulične fasade nastali od 1. siječnja 2020. do 1. lipnja 2021. godine.

Uvjet je da su radovi obavljeni u skladu s uvjetima i mišljenjem Ministarstva kulture – Konzervatorski odjel Pula. Podnositelji prijave, koji su radove izvodili od 1. siječnja 2020. do 1. lipnja 2021. godine, morat će osigurati fotografije početnog i dovršenog stanja fasade te račun o izvedenoj obnovi.

Javni poziv otvoren je do 31. prosinca 2021. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava, ovisno o tome koji uvjet prvi nastupi. Ukupan iznos osiguranih sredstava za sufinanciranje iznosi 200.000 kuna, a opravdani troškovi obnove fasada sufinancirat će se do najvećeg oznosa od 15.000 kuna po prijavi.