Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Europski parlament, druženje povodom europskih izbora - ovajputglasam.eu

U svibnju 2019. godine očekuju nas izbori za Europski parlament. Prilika je to za sve da se uključe i svojim glasom oblikuju budućnost Europe. Iz tog se razloga na razini Europske unije provodi kampanja ovajputglasam.eu koja motivira Europljane ne samo da glasuju, već i da pomognu uvjeriti druge da izađu na europske izbore.

Predani smo radu s mladom populacijom, a usko surađujemo s medijima, poduzetnicima, obrazovnim institucijama i civilnim sektorom. Kako bismo iskoristili snagu razgovora i razmjene ideja između mnogih zainteresiranih pojedinaca poput Vas, pozivamo Vas na druženje ovajputglasam.eu u Dvorani Istra Pučkog otvorenog učilišta Pazin u Pazinu, u ponedjeljak, 26. studenoga 2018. godine, od 13.00 sati do 15.00 sati.

Uz ministricu regionalnog razvoja i EU-fondova koja će detaljno govoriti o razvoju Istarske županije uz pomoć europskih sredstava, saznat ćete više  i o nadolazećim izborima i u neformalnom druženju diskutirati važnost izlaska na europske izbore.

Dolazak možete potvrditi pritiskom na RSVP na poveznici https://www.thistimeimvoting.eu/events_croatia. Veselimo se što ćete  ovu informaciju poslati i svojim suradnicima koji imaju pozitivne ideje o budućnosti Europe.

Ako želite primati informacije o izborima registrirajte se na ovajputglasam.eu.

Vidimo se u Pazinu u ponedjeljak! I ne zaboravite - kad svi glasaju, svi pobjeđuju.

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj