Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Objavljen FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 2.2.1. Prikupljanje otpada iz mora, podmorja i priobalja

Na mrežnim stranicama FLAG-a „Istarska batana“ dana 1. listopada 2019.g. objavljen je FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 2.2.1. Prikupljanje otpada iz mora, podmorja i priobalja iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.-2020. FLAG-a „Istarska batana“.
 
Predmet FLAG-natječaja je dodjela javne potpore nositeljima projekta koji imaju stalno sjedište/podružnicu/izdvojenu poslovnu jedinicu, neki drugi oblik pravnog djelovanja ili su registrirani unutar ribarstvenog područja FLAG-a Istarska batana, točnije: gradova Rovinj i Vodnjan te općina Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana, za provedbu aktivnosti s ciljem očuvanja biljnih i životinjskih staništa kroz ekološko-edukativne aktivnosti čišćenja te recikliranja i ponovne uporabe prikupljenog otpada.
 
Nositelji projekta i projektni partneri mogu biti isključivo organizacije ribara, organizacije civilnog društva, jedinice lokalne samouprave, lučke uprave, turističke zajednice i javne ustanove.
 
FLAG-natječaj otvoren je za podnošenje prijava projekata od ponedjeljka, 14.10.2019.g., a završava zaključno s 15.11.2019. godine.
 
Više informacija na:
https://www.lagur-istarska-batana.hr/natjecaji-lagur