Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari

Grad Vodnjan-Dignano donirao je pametnu ploču Osnovnoj školi Vodnjan

Grad Vodnjan-Dignano donirao je Osnovnoj školi Vodnjan – Scuola elementare Dignano pametnu ploču u vrijednosti od 22.500,00 kn koja je postavljena u novoopremljenoj učionici informatike hrvatskog odjeljenja.

Pametna ploča učenicima značajno olakšava učenje, pamćenje gradiva te bolji pregled onog što moraju naučiti, a nastavnicima omogućuje korištenje vizualnog i auditivnog sadržaja koji je već prilagođen za nastavne potrebe te znatno olakšava formuliranje i pripremanje gradiva.

„Vjerujem da će uz pomoć pametnih ploča učenicima biti lakše i zanimljivije učenje te da će se zasigurno podići kvaliteta i raznolikost nastavnog predmeta, ali i nastavnog procesa. Cilj je konstantno unaprjeđenje rada s učenicima jer je bitno potaknuti učenike da interaktivnim učenjem sudjeluju u nastavi“ naglasio je Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio Vitasović.

Ravnatelj Osnovne škole Corrado Ghiraldo zahvalio se gradonačelniku Vitasoviću na donaciji te je istaknuo da su se učenici i nastavnici obradovali novom opremom te mogućnostima koja pametna ploča pruža u smislu crtanja, pisanja i prezentacije što pogoduje kvalitetnoj interaktivnoj nastavi.  Ghiraldo je naglasio da je učionica informatike, osim sa pametnom pločom,  opremljena i sa 24 nova računala koja su financirana sredstvima Osnovne škole i Ministarstva obrazovanja te da će se sva nova oprema koristiti  i za vrijeme nastave drugih predmeta koja se odvija u ovoj učionici kao što su fizika, tehnička kultura i geografija.

Grad Vodnjan donirao je pametnu ploču Osnovnoj školi Vodnjan Grad Vodnjan donirao je pametnu ploču Osnovnoj školi Vodnjan Grad Vodnjan donirao je pametnu ploču Osnovnoj školi Vodnjan