Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Grad Vodnjan-Dignano postavio 11 nadstrešnica na autobusnim stajalištima u naselju Vodnjan i Galižana

Autobusne nadstrešnice su postavljene na temelju provedenog postupka javne nabave i potpisivanja ugovoru o izradi, isporuci i ugradnji nadstrešnica sa trgovačkim društvom Vojtek d.o.o.

Ukupna vrijednost ove investicije iznosi oko 190.000,00 kn, a odnosila se na planiranje lokacija, pripremu temelja i betonske podloge za nadstrešnice te na izradu, isporuku i ugradnju istih.

Ukupno je postavljeno11 autobusnih nadstrešnica na autobusnim stajalištima za lokalne i međugradske linije u Vodnjanu i Galižani.

U naselju Vodnjan postavljeno je 5 nadstrešnica i to u Istarskoj ulici – 2 nadstrešnice, u ulici 1. maja – 2 nadstrešnice te u ulici G. A. della Zonca – 1 nadstrešnica. Autobusno stajalište u ulici  G. A. della Zonca prethodno je potpuno uređeno, izgrađeno je novo ugibalište i nogostup te je uređena zelena površina u neposrednoj blizini stajališta za što je uloženo oko 40.000,00 kn.   

U naselju Galižana postavljeno je 6 nadstrešnica i to u ulici Sant' Isepo – 2 nadstrešnice, u ulici Michele della Vedova – 1 nadstrešnica te u Fažanskoj ulici – 3 nadstrešnice.

Grad Vodnjan-Dignano je u interesu svih korisnika javnog gradskog i međugradskog prijevoza, a prvenstveno školarcima, omogućio da u primjerenim i sigurnijim uvjetima čekanje autobusa. Nakon pozitivnih reakcija građana, a posebno onih najmlađih, Grad će i ove godine nastaviti sa uređenjem drugih autobusnih stajališta te sa ugradnjom novih nadstrešnica na ostalim lokacijama na kojima postoji potreba.