Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Grad Vodnjan-Dignano predstavljen u Međimurju

Proteklog su vikenda predstavnici Grada Vodnjan – Dignano zajedno sa članovima Kulturno-umjetničkog društva (KUD-a) „Vodnjan“ boravili u Općini Nedelišće, u Međimurskoj županiji, gdje je održana već tradicionalna manifestacija „Dani zahvalnosti u Nedelišću“ posvećena promociji starih zanata i gastronomiji.
Delegaciju Grada predvodio je Zamjenik gradonačelnika Enea Codacci.
Tom je prigodom, na posebno uređenom štandu, posjetiteljima manifestacije predstavljena turistička ponuda Grada Vodnjan-Dignano te autohtoni poljoprivredni proizvodi sa područja Vodnjanštine, ekstadjevičansko maslinovo ulje i vino.
U sklopu programa održana je prezentacija i promocija nadolazeće međunarodne manifestacije „14. Dani mladog maslinovog ulja – XIV Giornate dell'olio d'oliva novello“ koja će se održati u Vodnjanu od 16.-18. studenoga 2018. godine.
U kulturno-umjetničkom djelu manifestacije nastupili su članovi KUD-a „Vodnjan“, koji su se brojnoj nazočnoj publici predstavili svojim bogatim programom tradicionalnih istarskih pjesama i plesova.
Inače, ovo već tradicionalno predstavljanje autohtonih proizvoda, tradicije i kulture Vodnjanštine u Međimurju rezultat je višegodišnje suradnje Grada Vodnjan – Dignano i Općine Nedelišće.

Fotografija predstavljanja Grada Vodnjana u Nedelišću Fotografija predstavljanja Grada Vodnjana u Nedelišću Fotografija predstavljanja Grada Vodnjana u Nedelišću Fotografija predstavljanja Grada Vodnjana u Nedelišću