Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Grad Vodnjan-Dignano ugostio sudionike 4. Međunarodnog Nikola Tesla EV Rally Croatia

 

Danas je u suradnji Grada Vodnjana-Dignano i organizatora 4. Međunarodnog „Nikola Tesla EV Rally Croatia“  organiziran dolazak sudionika „Nikola Tesla EV Rallya Croatia“ na Narodni trg u Vodnjan gdje je bilo izloženo 50-ak električnih vozila „Tesla“. Brojni su prisutni građani imali priliku razgledati sva električna vozila i upoznati se sa vozačima i stručnim timovima ovog međunarodnog Rallya koji se od danas pa do 7. lipnja održava u Hrvatskoj.

Sudionici Rallya koji dolaze iz Njemačke, Austrije, Norveške, Belgije, Finske, Francuske, Švicarske, Škotske, Slovenije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD-a i Kanade obišli su centar Vodnjana i crkvu sv. Blaža te su nakon dvosatnog boravka u Vodnjanu uz organiziranu degustaciju ekstra djevičanskog maslinovog ulja krenuli prema Poreču gdje nastavljaju svoj današnji program.

4. Međunarodni „Nikola Tesla EV Rally Croatia“ održava se u Hrvatskoj i predviđa osam dana vožnje rutom dugom 1.300 kilometara kroz najznačajnije krajolike, pet otoka i šest nacionalnih parkova diljem Lijepe Naše.  

Aktualnosti