Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Gradonačelnik Klaudio Vitasović sudjelovao na obilježavanju Dana Općine Središće ob Dravi (Slovenija)

Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano g. Klaudio Vitasović sa suradnicima je na poziv načelnika Općine Središće ob Dravi g. Jurja Borka sudjelovao 07. travnja 2018. godine na obilježavanju i proslavi Dana općine Središće ob Dravi u Sloveniji.

Općina Središće ob Dravi nalazi se na sjeveroistoku Slovenije u pokrajini Štajerskoj uz granicu sa Hrvatskom i broji oko 2.300 stanovnika. Grad Vodnjan-Dignano i Općina Središće ob Dravi surađuju od 2016. godine, prvenstveno u segmentu turizma i poljoprivrede.

Na svečanosti proslave Dana općine Središče ob Dravi gradonačelnik Vitasović se je u svom obraćanju zahvalio kolegi Borku na dosadašnjoj suradnji i stvaranju prijateljskih veza Vodnjana i Središća ob Dravi te je iskazao želju da se suradnja između dvije lokalne zajednice nastavi razvijati i dalje. U znak zahvalnosti na uspješnoj suradnji gradonačelnik Vitasović je načelniku općine Središće ob Dravi darovao Monografiju Grada Vodnjana te je pozvao predstavnike Općine na uzvratni posjet u Vodnjan povodom proslave Dana Grada Vodnjana 10. kolovoza 2018. godine.