Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari 

Gradonačelnik primio uspješne košarkaše i odbojkašiće

U srijedu, 13. travnja 2022. godine, u prostorijama Grada Vodnjana upriličen je prijem za sportaše OŠ Vodnjan-SE Dignano i njihove učitelje.

Gradonačelnik Edi Pastrovicchio primio je učenike naše škole koji su ostvarili iznimne rezultate na Županijskim prvenstvima osnovnih škola u košarci i odbojci u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

OŠ Vodnjan-SE Dignano je jedina škola u Istarskoj županiji koja je sudjelovala na Županijskom prvenstvu u košarci sa kategorijama „dječaci“ i „djevojčice“ te osvojila prvo mjesto u obje kategorije.

Odbojkašice idu na poluzavršnicu koja će se održati tijekom svibnja u Primorskoj-goranjskoj županiji.

Ravnateljica Barbara Buršić-Križanac je istaknula kako je izrazito ponosna na trud i rad učenika, njihovih učitelja i trenera te se zahvalila Gradu Vodnjanu na podršci.

Gradonačelnik Edi Pastrovicchio čestitao je svima na iznimnim sportskim rezultatima, te se posebno zahvalio igračima i trenerima, učiteljima  na uloženom trudu, istaknuvši važnost treniranja i bavljenja sportom uz redovito školovanje i učenje. Također, naglasio je kako će Grad Vodnjan – Dignano i dalje biti potpora sportu i školstvu kao važnim segmentima naše zajednice. Gradonačelnik Pastrovicchio je u ime zahvale za postignute sportske rezultate uručio prigodan poklon učenicima: jednodnevni izlet u Glavani park.

Aktualnosti