Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Gradu Vodnjan-Dignano i ove godine dodijeljenja “Plava zastava” za plaže u Peroju i Barbarigi

 

U petak, 17. svibnja 2019. godine, u Ičićima, u ACI Marini Opatija, na Državnoj svečanosti dodijele “Plavih Zastava za 2019 godinu”, Gradu Vodnjan - Dignano svečano je dodijeljena Plava zastava za 2019. godinu za plaže Peroj i Barbariga.

Svečanom činu dodijele Plavih zastava za 2019. godinu u ime Grada Vodnjan – Dignano prisustvovali su Zamjenik gradonačelnika Grada Vodnjan – Dignano Enea Codacci i savjetnik za protokol i suradnju sa pravnim osobama i tijelima javne vlasti Moris Ivančić.
Tom su se prigodom zahvalili udruzi Lijepa Naša na prijedlogu koji je dostavila pred Međunarodni ocjenjivački sud za Plavu zastavu, a kojim je Grad Vodnjan-Dignano kandidirao svoje plaže u Peroju i Barbarigi.

Inače, ovo je već treća uzastopna godina kako Gradu Vodnjan-Dignano biva uručeno ovo iznimno visoko priznanje Međunarodne zajednice za uređenost, kvalitetu usluga te očuvanje i zaštitu okoliša na svojim plažama u koje su tijekom posljednjih nekoliko godina uložena značajna sredstva.

Na taj je način, između ostalog do sada sveukupno uređeno gotovo četiri kilometra atraktivne šetnice na plažama u Peroju i Barbarigi sa svom potrebnom pratećom infrastrukturom.

Nagrada “Plava zastava” je svakako veliki poticaj za nastavak daljnjih ulaganja u turizam na području Grada Vodnjan – Dignano te odličan promotor ove destinacije u kojoj je tijekom protekle godine ostvareno gotovo 700.000 noćenja.

 

Dodjela plave zastave