Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Gradu Vodnjanu-Dignano dodijeljeno službeno priznanje za izniman doprinos u području predškolskog obrazovanja, podizanju standarda u predškolskom odgoju i obrazovanju te odgovornog upravljanja proračunom i vođenju Grada

Priznanje za izniman doprinos u području predškolskog obrazovanja za 2015. godinu dodijeljeno je Gradu Vodnjanu-Dignano kao gradu koji se nalazi u TOP 10 gradova u Hrvatskoj koji predstavljaju uspješno lice lokalne politike, a dodijeljeno je od strane „Projekta gradonačelnik.hr“, organizacije koja provodi analizu proračuna i proračunskih stavki svakog grada u Hrvatskoj.

„Ovo prestižno priznanje dokaz je da Grad Vodnjan-Dignano konstantno ulaže u odgoj i obrazovanje te u stvaranje što boljih uvjeta u predškolskoj ustanovi „Dječji vrtići Petar Pan“ čiji je Grad osnivač te u financiranju privatnog vrtića „Zvončica“ koji djeluje na području Grada. Naši su vrtići po svim standardima jedni od najboljih, a za svako dijete koje želi pohađati jaslice ili vrtić osigurano je potrebno mjesto u predškolskoj ustanovi gdje su osigurani i svi potrebni standardi koje provode educirani i stručni odgajatelji.Grad Vodnjan je u 2016. godini pripremio svu potrebnu dokumentaciju za izgradnju novog vrtića u Peroju čija se izgradnja planira realizirati sredstvima iz fondova EU. Isto tako, u 2017. godini planiramo dodatno urediti okoliš dječjeg vrtića u Vodnjanu i Galižani.Želimo i dalje nastaviti u tom smjeru, djeca su prioritet i ponos našeg Grada i zato svakodnevno raznim poticajima stvaramo sve kvalitetnije uvjete da mlade obitelji ostanu živjeti i stvarati u Vodnjanu. Priznanje primamo sa zadovoljstvom, a posebno se zahvaljujem svim roditeljima čija su djeca u našim predškolskim ustanovama i sa kojima gotovo svakodnevno razmjenjujemo mišljenja, prijedloge i sugestije u cilju stvaranja što boljih uvjeta za djecu te svim odgajateljima i djelatnicima vrtića koji su svojim radom dali izniman doprinos u ostvarenju ovog značajnog rezultata“ naglasio je gradonačelnik Klaudio Vitasović.