Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

IZDAVANJE PROPUSNICE - OBAVIJEST

Obavještavamo poštovane građanke i građane Grada Vodnjan-Dignano da će svi zahtjevi za izdavanje propusnice zaprimljeni do danas (petak, 27.03.2020.) u 13:00 sati, biti obrađeni isti dan do 14:00 sati, dok će svi zahtjevi zaprimljeni iza navedenog termina biti uzeti u obradu počevši od ponedjeljka 30.03. od 08:00 sati, redoslijedom kako su pristizali. 

Još jednom podsjećamo da stožer CZ Grada Vodnjan-Dignano nije nadležan za izdavanje propusnica iz medicinskih razloga te se u tom slučaju potrebno javiti svojem liječniku opće prakse, kao niti iz razloga odlaska na posao (za što vam propusnicu izdaje vaš poslodavac). 
Stožer CZ Grada Vodnjan-Dignano odobrava propusnicu za skrb o starijim i nemoćnim osobama ili djeci, koji se nalaze izvan mjesta prebivališta podnositelja zahtjeva, ili za nabavu određenih potrepština koje nisu dostupne na području Grada

Koristimo priliku da zamolimo da ne šaljete zahtjeve ukoliko nije hitan slučaj jer svojim nepotrebnim kretanjem ugrožavate vlastito ali i zdravlje ostalih ljudi. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. 

Aktualnosti