Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Josipa Pavičić Bernardini u Knjižnici Vodnjan predstavlja knjigu "Šest milimetara"

Novinarka i voditeljica autogenog treninga Josipa Pavičić Berardini u subotu, 5. svibnja 2018. u 10 sati u Knjižnici Vodnjan predstavit će svoju autobiografsku knjigu Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi u kojoj govori o svojoj pobjedi nad karcinomom.

Predstavljanje knjige održava se pod pokroviteljstvom Grada Vodnjana, a ovim susretom autorica završava svoju drugu turneju po istarskim knjižnicama.

Nakon dijagnoze karcinoma dojke u 35. godini autorica si je postavila brojna pitanja - što s liječenjem, što s najbližima, kako pomoći svojoj djeci… Iskustvo sakupljeno u knjizi Šest milimetara iskrena je priča o teškim izborima koji se pred nama nalaze u trenutku kad se život izvrće naglavačke, te ono što danas možda uzimamo zdravo za gotovo sutra ne vrijedi više od sna.

Publici poznata prvenstveno kroz svoju dugu karijeru u tiskanim i televizijskim medijima, Josipa Pavičić Berardini autorica je dosad objavljenih romana Lopov moje mladosti, Sara Santini i GL’amour. Danas je voditeljica autogenog treninga te se bavi pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.